Asuntosijoittaminen on laji, jossa menestyminen edellyttää laaja-alaista osaamista, tietoa, näkemystä ja erittäin kovia kontakteja. 

Harvalla on yksin näitä kaikkia, siksi Crape on asuntosijoittajan paras kumppani.

Asuntosijoittajan täytyy tuntea markkinat, näkymät, trendit ja tietää mitä kaiken taustalla tapahtuu. Täytyy olla muiden edellä. Sen lisäksi täytyy osata reagoida oikeaan aikaan oikealla tavalla – ostaa, myydä ja vuokrata.

Me tunnemme, tiedämme ja osaamme. Crape on erikoistunut asuntosijoittajille tarjottaviin palveluihin. Meiltä saat yksittäiset vuokratuottokohteet, jalostettavat kohteet, kokonaiset taloyhtiöt ja erikoisprojektit. Yksikään sijoittaja ei ole Crapelle liian pieni, eikä liian suuri.

Luottamuksellinen palvelumme sisältää henkilökohtaisen, kokonaisvaltaisen ja suunnitelmallisen asunto-omaisuuden hoitamisen päätöstesi pohjalta. Autamme kohteiden hankinnassa, myymisessä ja vuokraamisessa mittakaavasta riippumatta. Olemme erikoistuneet sijoittajapalveluihin, joten meillä on ostajia ja osaaminen myös isompien kokonaisuuksien välittämiseen oli sitten kyseessä koko talon osakekanta, raakatila tai mikä tahansa erikoisprojekti. Takaamme 100 prosenttisen luottamuksen myös verkostossamme olevien eri alojen osaajien ja rahoittajien suhteen.