Aurinkolahden Crape Oy:n (myöhempänä Crape) verkkopalvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan tässä dokumentissa ilmoitettuja ehtoja.

Crapen verkkopalvelu sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Sivujen sisältö, mukaan lukien tavaramerkit, tuotemerkit, liiketunnukset jne., ovat Crapen omaisuutta. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen tai jakelu on kiellettyä ilman Crapen etukäteistä suostumusta.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö omaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä. Sivuston sisältöön voi myös linkittää vapaasti.

Crapen verkkopalvelu toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”. Crape ei anna takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä. Crape ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä.

Crapen vastuu on enintään Suomen lain määräävien säännösten mukainen. Varaamme oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä niillä toimitettavia palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia. Verkkopalvelussa voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille.

Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että sivut eivät ole Crapen hallinnassa, eikä Crapella ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön. Crape ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta.

Verkkopalvelussa käytetään evästeitä. Crapen verkkopalvelussa seurataan sisällön käyttöä ja kerätään seurantatietoja evästeiden avulla. Seurantatietojen perusteella voidaan selvittää käyttäjiä kiinnostavat tietosisällöt sekä miten ja milloin verkkopalvelua käytetään. Näiden tietojen perusteella verkkopalvelua pyritään kehittämään entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavaksi.

Sivuston kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tilastotietoja seurataan yleisellä tasolla. Crape menettelee sivustolla käyttäjistä kerättävien tietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä Suomen lakien edellyttämällä tavalla.

Copyright © Aurinkolahden Crape Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.