Seuraava askeleesi?

Rekrytoimme osaamista ja asennetta

Työskentely Crapella

Crapen työyhteisö on sosiaalinen ja kannustava. Meillä vedetään yhtä köyttä ja jokaisen onnistumisesta iloitaan. Meillä kaikki voivat vaikuttaa työyhteisön toimintaan sekä toimintatapojen kehittämiseen. Tuo oma panoksesi tiimiimme! Autamme sinua pitämään yllä ammattitaitoasi ja kannustamme suorittamaan LKV -tutkinnon, jos sellaista ei vielä ole takataskussa.

Crapella mahdollistetaan etätyö ja vapaat työajat. Meillä ei ole päivystysvuoroja toimistolla. Käytämme modernia ja jatkuvasti kehittyvää välitysjärjestelmää. Yhdessä asiassa olemme kuitenkin vanhanaikainen työnantaja – meillä työntekijän ei tarvitse maksaa työnteosta.

Kiinteistönvälittäjän työ on ensisijaisesti asiakaspalvelua. Työnä ei ole myydä vain asuntoja tai kiinteistöjä vaan tuottaa palvelua ja lisäarvoa asiakkaalle. Kiinteistönvälittäjänä voit vaikuttaa ansioihisi ja työaikoihisi. Työ on itsenäistä ja itseohjautuvaa, mutta saat kaiken tuen taaksesi etkä jää yksin minkään pulman kanssa. Koska kiinteistönvälitysalan sääntely muuttuu ja digitalisoituu jatkuvasti, olisi mahtavaa, jos olet kiinnostunut kehittymään ja omaksumaan uusia toimintatapoja. Tällä alalla oppii koko ajan uutta!

Työn suorittaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.

Työsuhde

Välittäjät ovat Crapella aina vakituisessa työsuhteessa. Meillä välittäjän ei tarvitse maksaa tehdääkseen työtä. Eli emme ujuta toimisto- tai pöytämaksuja työntekijälle, tai muitakaan kuluja. Työntekijöille kuuluu työterveys

Palkkaus

Porrastetussa palkkiomallissa palkkio-osuutesi kasvaa vuosimyynnin myötä, eikä palkkioprosentin määräävä myynti nollaannu kuukausittain. LKV tutkinnon omaavan välittäjän palkkioprosentti on aina vähintään 34 %. Ja tästä ei siis vähennetä mitään ylimääräistä. Maksamme työajoista myös kilometrikorvaukset.

Koulutus

Arvostamme LKV tutkinnon suorittamista ja tuemme sen tavoittelua. Räätälöimme jokaiselle välittäjälle oman koulutuspolun, jonka tähtäimessä on LKV-tutkinnon suorittaminen.

Luottamukselliset yhteydenotot matalalla kynnyksellä:

Susanna Siitonen
Vastaava hoitaja, LKV
041 538 7604
susanna.siitonen @ crape.fi