Rekry

Kiinnostaako ura Crapessa?

Työskentely Crapella

Haemme menestyneitä kiinteistönvälittäjiä sekä alalle haluavia myyntiorientoituneita henkilöitä joukkoomme. Oletko ahkera, huolellinen ja pidät hyvää työn laatua kunnia-asiana? Tiedät mitä myyntityössä menestyminen edellyttää ja ymmärrät laadun merkityksen palveluprosessissa. Et vierasta pitkiä päiviä, epäsäännöllisiä työaikoja ja teet sen mitä lupaat. Tiedostat ajan hengen, teet perusteellista ja laadukasta jälkeä. Olet valmis oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Työn suorittaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.

Työsuhde

Välittäjät ovat Crapella aina vakituisessa työsuhteessa. Meillä välittäjän ei tarvitse maksaa tehdääkseen työtä. Eli ei toimisto- tai pöytämaksuja.

Koulutus

Arvostamme LKV tutkinnon suorittamista ja räätälöimme jokaiselle välittäjälle oman koulutuspolun, jonka tähtäimessä on LKV-tutkinnon suorittaminen.

Palkkaus

Porrastetussa palkkiomallissa palkkio-osuutesi kasvaa vuosimyyntien myötä. LKV tutkinnon omaavan välittäjän palkkioprosentti on 38 – 50 %.