Palvelut

Crape on yksityinen, laillistettu kiinteistönvälitystoimisto vailla kytköksiä pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin, voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen.

Näillä tosiasioilla saamme myös ostajan luottamuksen ja parhaan hinnan asunnostasi.

Asunnon myynti

Oman asunnon myyminen on sekä taloudellisesti että tunnetasolla yksi elämäsi suurimmista asioista. Ei ole aivan sama, kenelle tämän vastuun uskot.

Asunnon osto

Kun ostat Crapen välittämän kohteen, ostat laillistetulta ammattilaiselta ja yritykseltä, joka on luotettava ja puolueeton myös lain tarkoittamassa merkityksessä ja täysin erilaisessa asemassa kuin yksityinen myyjä.

Vuokraus

Hoidamme vuokrauspalvelut laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, ja hyvin tehdyn työn avulla löydämme asuntoosi parhaan mahdollisen vuokralaisen.

Sijoittajalle

Asuntosijoittaminen on laji, jossa menestyminen edellyttää laaja-alaista osaamista, tietoa, näkemystä ja erittäin kovia kontakteja.  Harvalla on yksin näitä kaikkia, siksi Crape on asuntosijoittajan paras kumppani

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.