Asunnon osto

Asunnon ostaminen on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista, joten siihen kannattaa paneutua huolella. Helpoin ja turvallisin tapa on ostaa laillistetun kiinteistönvälitysliikkeen välittämiä kohteita.

Mitä olet ostamassa?

Asuntokauppoihin liittyy paljon lakiasioita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joihin kannattaa tutustua etukäteen. Crapen ammattitaitoinen välittäjä on luotettava ja puolueeton opas asuntomarkkinoilla.

Kun myy omaa kotiaan toiselle kodiksi, kohtaa lähestulkoon aina tilanteita, joita on vaikea ratkoa puolueettomasti kaupan osapuolten kesken. Ongelmaksi muodostuvat erityisesti voimakkaat tunnesiteet sekä ostajan ja myyjän välinen luottamuspula.

Kun ostat Crapen välittämän kohteen, ostat laillistetulta ammattilaiselta ja yritykseltä, joka on luotettava ja puolueeton myös lain tarkoittamassa merkityksessä ja täysin erilaisessa asemassa kuin yksityinen myyjä.

Toivotamme onnea vasta asuntokauppojen jälkeen, siihen asti huolehdimme puolestasi kaikesta!

Ammattitaitoinen välittäjämme auttaa sinua arvioimaan muun muuassa tehtyjen ja mahdollisesti edessä olevien remonttien vaikutuksen asumismukavuuteen ja asunnon kustannuksiin. Ennen ostopäätöksen tekemistä selvitämme sinulle lisäksi kaikki tarjouksen laatimiseen, ostamiseen, omistamiseen ja hallitsemiseen liittyvät kulut ja menoerät, kuten vastikkeet, vesimaksut, sauna- ja autopaikkamaksut ja myytävien osakkeiden osuuden yhtiön lainoista ja niin edelleen.

Laadimme aina lainpitävän ja ymmärrettävän kauppakirjan jokaista erityistapausta myöten sekä käymme läpi kaikki ostamiseen ja kauppaan liittyvät termit ja yksityiskohdat, kuten käsiraha, vakiokorvaus, omistusoikeus, hallintaoikeus, siirtomerkintä, velaton kauppahinta, myyntihinta, lunastus, ensiasunnon ostajan verovapaus, varainsiirtovero, kiinnitykset, rasitteet ja niin edelleen.

Laadimme puolestasi kaikki kauppaan tarvittavat sopimukset puolueettomasti ja siten, että ne myös ennaltaehkäisevät mahdolliset ongelmat ja riidat.

Päätä etukäteen suuret linjat

1. Millainen kohde on sinulle oikea? Mieti ainakin huoneiden määrä, minimineliöt ja sijainti.

2. Mikä on realistinen hintakattosi? Asunnon hankkimiseen liittyy monta rahaan liittyvää kysymystä, kuten asuntolaina, vakuudet, veroseuraamukset ja asumis- sekä remonttikustannukset.

3. Millä aikataululla voit ostaa ja muuttaa? Mieti rasittaako muuttamista vuokrasopimus tai nykyisen asunnon myyminen ja tarvitsetko ratkaisuihin apuamme.

4. Tuleeko uuden asuntosi olla muuttovalmis vai oletko valmis remontoimaan?

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Tutustu myös Crape Army palveluumme

Crape Armyssa on yli 8000 rekisteröitynyttä asiakasta, joista monet odottavat ilmoitusta sopivan kodin löytymisestä. Kirjautumalla palveluun voit myös itse syöttää oman kotisi tiedot ja tarkastaa kuinka moni Armylainen etsii juuri sinun kotisi kaltaista asuntoa itselleen! Palvelu on täysin maksuton, rekisteröitymään pääset alta.