Oletko myymässä asuntoasi?

Asunnon myymiseen liittyy paljon lakiasioita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joita asunnon myyjän on vaikea tietää. Eikä tarvitsekaan. Crapen ammattitaitoinen välittäjä on luotettava ja puolueeton opas asunnon myyjälle.

Kenelle uskot kotisi avaimet?

Oman asunnon myyminen on sekä taloudellisesti että tunnetasolla yksi elämäsi suurimmista asioista. Ei ole aivan sama, kenelle tämän vastuun uskot.

Olemme ylpeitä siitä, että kauppojemme prosenttiosuus toimeksiannoista on yli 90 prosenttia. Se on kiistämätön todiste Crapen tehokkuudesta ja välittäjiemme ammattitaidosta.

Meillä lupaukset lunastetaan myymällä, ei puhumalla.

Crape on laillistettu kiinteistönvälitystoimisto vailla kytköksiä pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin, voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen.

Näillä tosiasioilla saamme myös ostajan luottamuksen ja parhaan hinnan asunnostasi.

Palveluksessamme on motivoituneita kiinteistönvälitysalan ammattilaisia ja myös omistajat työskentelevät yrityksessä.

Kun valitset Crapen välittäjäksi, valitset samalla henkilökohtaisen palvelun

Yksi kokenut välittäjä hoitaa asuntokauppasi alusta loppuun. Kartoitamme aina kokonaistilanteesi ja teemme kanssasi seikkaperäisen myyntisuunnitelman.

Meillä sinua ei pompoteta päivystäjältä toiselle ja asuntoasi esittelee aina oma välittäjäsi. Opiskelemme kohteemme ulkoa, joten tiedämme mitä myymme. Myös kaupankäynti on turvallisempaa ja helpompaa, kun asioit koko prosessin ajan saman henkilön kanssa.

Yksikään kohde tai asiakas ei ole Crapelle liian pieni eikä liian suuri, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Onko asuntosi myynti ajankohtainen?

Mikä myyntisuunnitelma?

Asunnon myyminen ei ole asunnon esittelyä tai verkkoilmoituksen laatimista. Se on prosessi, joka oikein tehtynä koostuu useista eri osa-alueista, palasista ja säikeistä, jotka ammattilainen suunnitelmallisesti yhdistää yhteisesti asetetun tavoitteen saavuttamiseksi.

Asunnon myymiseen liittyy paljon lakiasioita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joita asunnon myyjän on lähes mahdoton tietää. Crapen ammattitaitoinen välittäjä on luotettava ja puolueeton opas asunnon myyjälle.

Kun ostat Crapen välityspalvelun, ostat asiantuntijapalvelun, henkilökohtaisen välittäjän ja kaikki vuosien saatossa hankkimamme ammattitaidon, kokemuksen, näkemyksen, välineet ja kontaktit, jotka tarvitset parhaaseen ja turvalliseen kauppaan. 

Ostat myös luottamusta, jota et asunnonomistajana suoraan ostajalta saa.

Crapen välittäjä tuntee termit, lakiasiat, rakennusmääräykset, kaavat, verotuksen, tämän päivän markkinatilanteen, tulevaisuuden näkymät, hinnat ja paljon muuta, jota et itse välttämättä tule edes ajatelleeksi, eikä tarvitsekaan. Käyttämällä Crapen välityspalvelua, voit unohtaa nämä ongelmat ja keskittyä omaan työhösi, harrastuksiisi tai perheeseesi.

Tekemällä toimeksiantosopimuksen kanssamme, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Tiedämme mitä myymme. Ennen myynnin aloittamista tutustumme aina huolellisesti kohteeseen, yhtiöön, kiinteistöön, lähiympäristöön ja kaikkiin myyntiin mahdollisesti vaikuttaviin asioihin. Haastattelemme sinut, isännöitsijän ja tarvittavat viranomaiset, kuvautamme kohteen ja laadimme selkeän kohde-esitteen kaiken hankkimamme tiedon pohjalta.

Toivotamme onnea vasta asuntokauppojen jälkeen, siihen asti huolehdimme puolestasi kaikesta!

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Tutustu myös Crape Army palveluumme

Crape Armyssa on yli 8000 rekisteröitynyttä asiakasta, joista monet odottavat ilmoitusta sopivan kodin löytymisestä. Kirjautumalla palveluun voit myös itse syöttää oman kotisi tiedot ja tarkastaa kuinka moni Armylainen etsii juuri sinun kotisi kaltaista asuntoa itselleen! Palvelu on täysin maksuton, rekisteröitymään pääset alta.