Tomi Kahila

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

040 630 3350

[email protected]

Inhimillistä, asiakaslähtöistä ja raikasta otetta välitykseen jo vuodesta 2003!

Olen suorittanut vaativan Ylempi kiinteistönvälittäjä -koulutuksen ja tutkinnon (YKV) nykyään jo käytännössä pakollisen LKV tutkinnon ohella. Alalla olen toiminut vuodesta 2003, joten minulla on vankka kokemus niin osake-, kiinteistö- ja mökkikaupoista kuin myös erilaisista liikekiinteistö ym. kohteista. Olen erikoistunut sijoittajien ja pienrakentajien erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin, esimerkiksi ullakkokohteisiin. Olen hyvä lisä neuvottelupöytään siinä vaiheessa, kun projektia aletaan suunnittelemaan.

Olen myös siirtosopimuskaupan asiantuntija ja minulla on laaja ja tyytyväinen asiakaskunta, sekä jatkuvasti monipuolinen valikoima monien rakennusliikkeiden eri kokoisia uudisasuntoja joka puolella pääkaupunkiseutua sekä myös muissa Suomen kasvukeskuksissa. Jos mietit asuntosi myymistä siirtosopimuksella, olen erinomainen valinta myynnin ammattilaiseksi.

Edellä mainittujen lisäksi teen töitä myös normaalien asuntovaihtotarpeiden parissa. Eli kauttani onnistuu eri elämäntilanteiden asunnonvaihdot. Päätoimialueena on pääkaupunkiseutu ja etenkin Länsiväylän varsi.

Vapaa-ajalla urheilen, kesäisin ajelen moottoripyörällä sekä nautin elämästä pienen koiran kanssa.

I have accomplished very demanding ”Advanced Training and Qualification for Authorized Real Estate Agents” degree. I have been working as a real estate agent since 2003. If you want professional yet easy going service, I’m your go-to guy.

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.