Susanna Siitonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, FM, vastaava hoitaja

Minua on sanottu helposti lähestyttäväksi ja mutkattomaksi ihmiseksi, joka ottaa asiat järjestääkseen. Huomaavaisuus ja hienovaraisuus kuuluvat asiaan, kun ollaan isojen päätösten äärellä. Vien asioita määrätietoisesti eteenpäin ja tavoitteenani on aina kaupat, jossa kaikki osapuolet kokevat onnistuneensa.

Palvelen niin henkilöasiakkaita kuin sijoittajia ja rakentajia, päätoimialueenani Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kiinteistö- ja asunto-osakekauppa, siirtosopimuskauppa, liikehuoneistot ja -kiinteistöt. Hoidan myös uudiskohdekauppaa ennakkomarkkinoinnista lähtien.

Pyrin olemaan ajassa asuntomarkkinoiden ja talouden liikkeissä. Pidän itseni ajan tasalla relevantin lainsäädännön osalta. Kouluttaudun jatkuvasti, sillä koen, että tieto on asiantuntijuutta.

Monipuolisen taustani kautta osaan palvella eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Koen ymmärtäväni etenkin perheasumiseen liittyviä vaatimuksia. Kykyni nähdä asunnoissa eri tapoja toteuttaa muutostöitä saattavat ratkaista ostopäätöksen. Minulla on teknistä osaamista ja osaan kiinnittää huomiota rakenteellisiin tekijöihin. Pystyn antamaan arvioita erilaisten kunnostustoimenpiteiden kustannuksista ja toteutuksesta niin isoissa taloyhtiöissä kuin pienkiinteistöissä.

Oli asuntoasiasi millainen tahansa, ole yhteydessä ja katsotaan, miten voin auttaa.

I serve also in English.

www.susannasiitonen.com

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.