Sami Vaittinen

Asuntomyyjä

045 875 6337

[email protected]

Moi,

Mä oon Sami. Oon Vuosaaren oma paikallinen välittäjä, jonka voit löytää usein arkisin Aurinkolahdesta toimistoltamme Solvikinkatu 1:stä. Mun mielestä parasta tässä duunissa on, että saan olla mukana ihmisten isoimpien päätösten kanssa ja auttaa kaikissa asunnon myyntiin ja vaihtoon liittyvissä asioissa. Oon aina avoin ja rehellinen, mutta tilanteen tullen minusta löytyy myös huumoria roppa kaupalla. Asunnon myynti on aina iso juttu ja on tosi tärkeetä, että välittäjä on vilpittömästi samalla puolella pöytää sinun kanssa. Tuu juomaan kuppi kuuma ja turistaan mukavia, mä oon varmasti sun kanssa samalla puolella sitä kuuluisaa pöytää.

Jos sulla tai teillä on asunnon myynti tai vaihto mielessä tai haluut saada rehellisen ja realistisen arvion oman asunnon myynnistä, niin pyydä mut käymään. Ilmainen hinta-arvio on helppo tapa aloittaa asunnon myynti. Tunnen hyvin paikalliset markkinat koska, oon kasvanu oman lapsuuteni ja nuoruuteni ihanassa itäisessä Helsingissä ja siellä olenkin kuin kala vedessä. Asuntomarkkinoiden jatkuva seuranta on ollut ja on edelleen mulle lähellä sydäntä aina ja pidän itseni ajan tasalla jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa. Teen asuntokaupoista sujuvan ja vaivattoman kokemuksen juuri sulle. Ota askel kohti unelmiesi kotia ja anna mun hoitaa nykyisen asuntosi myynti.

Täytä alla oleva lomake ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Myytäviin kohteisiimme voit sillä välin tutustua tästä.

Välittäjä vuosaari
Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.