kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Vuonna 2019 valmistunut paritalokoti idyllisessä Harmaalaaksossa!


Valoisan ja toimivan kodin yläkerrassa laadukas Puustellin keittiö yhdistyy viihtyisästi ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jonka yhteydessä on hulppea koko huoneiston levyinen parveke. Rauhallisiin pihamaisemiin avautuva parveke sekä alakerrassa yhtä hulppean tilava lasitettu terassi tuovat runsaasti lisäoleskelutilaa kesäpäiviin ja pimeneviin syysiltoihin. Makuuhuoneita sijoittuu molempiin kerroksiin ja niitä on kaikkiaan neljä, mikä mahdollistaa monenlaiset asumisen ratkaisut, myös kotitoimiston. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuone, mikä helpottaa suurenkin perheen arkea. Alakerrassa on lisäksi saunatilat sekä kodinhoitohuone. Lasitetulta terassilta on pääsy piha-alueelle, joka tuo tilaa oleskelulle, peleille ja leikeille.

Vuonna 2019 valmistunut, peruskorjaushuolista vapaa kokonaisuus tuo arkeen toimivuutta ja laatua. Säilytystilaakin löytyy runsaasti: kaapistot makuuhuoneissa, säilytystilaa kodinhoitohuoneessa, puolilämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä sekä häkkivarasto taloyhtiössä. Huoneiston yhteydessä myydään myös autokatospaikka.

Asunto sijaitsee idyllisellä ja lapsiystävällisellä alueella, päättyvän kadun varrella. Lähipalvelut, koulut, päiväkodit sekä julkiset liikenneyhteydet löytyvät kätevästi ympäröiviltä alueilta. Ota yhteyttä ja tule ihastumaan!

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Harmaalaakso 2 , 02780 Espoo
Kaupunginosa
Harmaalaakso
Kohdetunnus
13180
Talotyyppi
Rivitalo
Pinta-ala
114,50 m2 Ei
Huone-erittely
5 h, k, 2 x kph, s, khh, terassi+parveke
Huoneiden lisätiedot
Huonetilojen lisäksi asunnolla on kaksi varastoa.
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
1 / 2
Hissi
Ei
Näkymä
Rauhaisat piha-aluenäkymät

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Puustellin kaapistot. Keittiössä on runsaasti työ- ja kaappitilaa. Varustus: jääkaappi, pakastin, liesitaso (induktio), erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone. Työtasot laminaattia, välitila lasilevyä.
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Kylpyhuoneen ja sauna välinen seinä lasia, muut seinät tervaleppää, lattia laatta. Pilarimallinen sähkökiuas.
Kylpyhuoneet
Kaksi kylpyhuonetta, yksi molemmissa kerroksissa. Molempien kylpyhuoneiden lattiat laattaa ja seinät kaakeloitu. Yläkerran kylpyhuoneen varustus: peili- ja allaskaappi, suihku, wc-istuin ja käsisuihku. Lattialämmitys sähköllä. Alakerran kylpyhuone saunan yhteydessä. Varustus: kaksi suihkua, peili- ja allaskaappi, wc-istuin, lattialämmitys sähköllä.
Kodinhoitohuone
Alemmassa kerroksessa kodinhoitohuone.
Varastointi- ja säilytystilat
Kaikissa makuuhuoneissa, kodinhoitohuoneessa sekä eteisessä kaapistot. Kaksi erillistä irtainvarastoa. Puolilämmin varasto huoneiston yhteydessä, sekä lämmin häkkivarasto (J-talon kellarissa).
Parvekkeen lisätiedot
Erittäin tilava parveke avautuu noin kaakkoon
Lattiat
Laminaatti
TV-antenni
Kaapeli-TV
Tietoliikenne
Taloyhtiölaajakaista Elisa, 10 M
Lisätietoja varusteista ja materiaaleista
2022 loppuvuodesta jääkaapin kondessiveden poistoputki tukkeutunut ja vesiä vuotanut jääkaapin ovesta lattialle. Vuoto oli aiheuttanut vauriota kalusteille ja lattian päällysteelle. Vuotanut vesimäärä on ollut pieni ja rakenteet pääosin kuivuneet tarkastushetkelle. Lattian päällysteen alla on ilmeisesti muovikalvoinen alusmateriaali ja näin ollen kosteus ollut sitoutuneena suurelta osin laminaattiin. Mitään viitteitä rakenteellisesta kosteudesta ei havaittu. Raportti saatavilla välittäjältä.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Espoon Harmaahaikara
Asuntojen lukumäärä
45
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaali
Betoni/ Puu
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti; osakkailla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus
Energialuokka
C2013
Yhteiskäytössä olevat tilat
Kerhohuone, väestönsuoja sekä ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
Vuonna 2021-2022 on tehty rakennuttajan toimesta takuukorjauksia. Lisätietoa takuukorjauksista on tilinpäätöstiedoissa.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
Talo on uudehko. Hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Lisätietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee kaupan jälkeen hakea paperisen osakekirjan mitätöintiä ja rekisteröidä huoneistolle sähköinen omistajamerkintä. Mitätöinnin kustannuksista vastaa ostaja.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Nyt myytävän huoneiston yhteydessä myydään autokatospaikka. Taloyhtiössä 8 autokatosta, joissa 41 autopaikkaa sekä 15 kpl ulkopaikkoja.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen, LTO

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
399 000,00 €
Myyntihinta
399 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupan yhteydessä myydään autokatospaikka erillisillä osakkeilla (12.000 €).

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
320,60 €/kk
Tontinvuokravastike
408,77 €/kk
Muut vastikkeet
Mediavastike 7,10 €/kk, Autopaikan vastike 15 €/kk.
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta.
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan.
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Nyt myytävän huoneiston osalta tonttiosuutta ei ole lunastettu. Huoneistolla on mahdollisuus tonttiosuuden lunastamalla vapautua kokonaan tontinvuokravastikkeen maksusta. Tontin K31 lunastushinta 12.07.2023 ollut 102 965,97 euroa. Täsmällinen lunastushinta määräytyy ajankohdan ja indeksin mukaan. Hintaan lisätään kulut sekä kiinteistövero, ks. yhtiöjärjestys 6 §.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Koulut: Saunalahden koulu 1,3 km, Vanttilan koulu 1,3 km. Päiväkodit: Touhula Vekaravuori 850 m, Saunarannan päiväkoti 800 m, Vanttilan päiväkoti 1,4 km, Touhula Vekaralahti 1,6 km, Lintukoto 1,9 km. Etäisyydet ovat suuntaa antavia.
Liikenneyhteydet
Linja-autoyhteydet: Santapellonkujan pysäkki (linjat 166 ja 165N), Saunalahdenkadun pysäkki (124, 164VA), Kauklahden väylän pysäkki (162). Metroasemalle n. 2,7 km, Kauklahden juna-asemalle n. 3 km. Sujuvat yhteydet autoillen länsiväylää ja kehä III pitkin.
Palvelut
K-Supermarket Lasihytti sekä saman liikerakennuksen Maxin kala n. 2 km kävelymatkan päässä. Saunalahden S-market n. 1,1 km. Uudistuneen kaupunkikeskus Lippulaivan erittäin monipuolinen palvelutarjonta n. 4 km päässä.