kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Upeasti remontoitu rivitalon päätyasunto!


Näyttävästi remontoitu päätyasunto fiksulla pohjaratkaisulla, joka sijoittuu halutulle Vapaalan pientaloalueelle. Takapiha rajoittuu rauhalliseen puistomaiseen Nikkarinaukeelle. Asunto on remontoitu laadukkailla materiaaleilla ja upeilla yksityiskohdilla.

Alueelta löytyy kaikki tarvittavat palvelut kävelymatkan päästä. Kauppakeskus Myyrmannista ja Kaaresta löytyy peruspalvelut, sekä ruokakauppoja. Suuremmat ruokakaupat löytyy myös läheltä. Uudelleen rakennettu Hämeenkylän koulu on noin kilometrin päässä ja useita päiväkoteja löytyy alle 2km säteellä.
Lisäksi alueella on hyvät urheilumahdollisuudet, kuten Myyrmäen urheilualue.

Kohde on tarjouskauppakohde jossa ilmoitettu myyntihinta on lähtöhinta. Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä kohteesta annetut tarjoukset. Tehdyt tarjoukset eivät ole julkisia, eikä niitä ilmoiteta missään.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Sorvikuja 7 , 01650 Vantaa
Kaupunginosa
Vapaala
Kohdetunnus
13163
Talotyyppi
Rivitalo
Pinta-ala
108,00 m2 Ei
Huone-erittely
4h,k,s,kph,p,wc,varasto
Yleiskunto
Erinomainen
Vapautuminen
Heti vapaa
Hissi
Ei
Näkymä
Takapihan näkymät puistomaiset

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Uusi keittiö! Laadukkaat integroidut kodinkoneetInduktioliesi, Liesituuletin, apk, jääkaappipakstin, erillisuuni, mikro.
Saunan lisätiedot
Uusi, Harvian sähkökiuas
Kylpyhuoneet
Tupla sadesuihkut ja sauna.
Erillinen wc
Wc-pönttö, sadesuihku, allas ja allaskaappi, peilikaappi led valaisimella.
Oleskelutilat
Lattiat vinyyliä ja seinät maalattu. Alakerta laatta lattia.
Varastointi- ja säilytystilat
Oma pihavarasto 4 m²
Parvekkeen lisätiedot
Näkymät puistoon
Lattiat
Vinyyli ja laattalattia
TV-antenni
Keskusantenni

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Lehtorinne
Asuntojen lukumäärä
5
Rakennusvuosi
1984
Rakennusmateriaali
Betoni/puu
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
D2013
Asbesti
Ennen vuotta 1994 rakennettujen talojen remonttien yhteydessä on suoritettava asbestikartoitus.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
2021 Uusittu roskakatos. 2020 Päädyn valot ja E-huoneiston varaston oven korjaus 2020 Puiden kaato, D-huoneiston vesivahinkokorjaus. 2019 Yhtiön vesimittarin vaihto HSY:n lukuun, salaojapumpun uusiminen ja uuden varapumpun hankinta 2018 Varastojen homepesu ja paneelien uusiminen tarvittavin osin sekä otsalautojen vaihto ja puupintojen maalaus, päärakennuksessa puuosien ja takaosan betoniseinien sekä kerroksen välisen betonin etureunojen maalaus, lahojen lautojen vaihto parvekkeiden aitoihin, takapihan aitojen purku ja uusien rakentaminen, räystäslautojen ja parvekkeiden kattojen maalaus, ruskeiden puuosien maalaus, etuovien maalaus, etuikkunoiden pokien ja ikkunapeltien maalaus. E lämminvesivaraajan vaihto 2017 C lämminvesivaraajien vaihto, pohjalinjan pesu, viemärin kuvaus ja huuhtelu, putkistojen kuntotutkimukset, E- ja D-postilaatikot ja teline. 2016 IV-kanavien puhdistus, säätö ja koneiden vaihtoa, salaojakaivon pumppu, TV-antennijärjestelmänteräväpiirtopäivitys. 2015 Salaojakaivon pumppu, D- ja E huoneistojen rakennetutkimukset ja korjaukset, orapihlaja-aidan leikkaus 2014 Lumieste asennuksineen, E autonlämmitysmaakaapelin korjaus, B märkätilojen saneeraus, E ilmavuotojen korjaus. 2013 Kuntoarvio, sähköjärjestelmien korjauksen ja valaistuksen huolto, lumiesteiden korjaus ja savupiipun liitoksen paikkaus. 2012 Homekorjaus huoneistossa D 2011 Koko taloyhtiön julkisivulta uusittu salaojat ja kernit, tehty uudet kaivot ja asennettu uppopumput 2011 Salaojien ja vesieristysten peruskorjaus huoneistojen A-D osalta. Kahden pumpun asentaminen kaivoihin salaojavesien ohjaamiseksi hulevesijärjestelmään. 2011 Ulko-ovien ja teknisen tilan oven öljykäsittely. Piha-aitojen uusiminen etupihalla. Roskakatoksen korjaus ja alustan laatoitus, teknisen tilan edustan laatoitus. Huippuimurien huolto huoneistoissa A-D, huippuimurin vaihto huoneistossa E. Paineenalennusventtiilin asennus. Lämminvesivaraajan varoventtiilin vaihto huoneistossa B. 2010 Kodinhoitohuoneen kosteusvauriokorjaus huoneistossa E: julkisivun puoleinen seinä koolattu uudestaan sekä villat uusittu, ulkopuolelle uusittu salaojat ja kernit, tehty kaivo ja asennettu uppopumppu 2008 Ilmastointikanavien nuohous. 2007 E huoneiston saunan ja pesuhuoneen vesieristys. Lukkojen vaihto 2006 Lämpöpattereita vaihdettu. 2005 Kapillaarikosteuden poisto. Alakerran tiiliseinien kosteussulut silikonikyllästetty 2004 Vesikatto ja vesikourut uusittu, aluskate lisätty. Kosteusmittaus. Kuntoarviointi sekä salaojaputkien ja viemärien kuvaus sekä puhdistus. 2002 E-huoneiston kellarilokeron ilmastointiputki kaivettu auki ja korjattu liitos 2001 Lattian oikaisu, huoneisto E. 1996 Salaojien korkomittaukset, talon seinien kosteussulkujen korjaus sekä sadevesikourujen ja kaivojen laitto 1996, 1998 C huoneiston alakerran kosteusvaurion korjaus ja salaojaputkien laitto 1994 Pihalle sadevesikourut, sadevesikaivot ja viemärit. 1987 Takapihan tasaus.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2023 Kuntoarvio PTS 2024-2033, energiatodistus päivitetään 2024 Ei suunniteltuja kunnossapitotöitä tai korjauksia 2025 Vesi- ja viemäriverkoston seurantatutkimus 2026 IV-kanavien puhdistus 2022–2026 LVIS huollot ja korjaukset tarpeen mukaan. kuuluviin töihin. Yhtiökokous 2022 päätti, että asfaltointia ei tehdä vaan se korvataan pihasuunnitelman teetättämisellä, mutta p-alueen sähkörasiat uusitaan.
Isännöinti
HSI, Kim Järvimäki p.040 773 0118
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Autopaikat pihalla 6kpl
Lämmitys
Suorasähkölämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto

Esittely

3.10.2023   klo 17:30 - 18:00

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
249 000,00 €
Myyntihinta
249 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Kohde on tarjouskauppakohde jossa ilmoitettu myyntihinta on lähtöhinta. Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä kohteesta annetut tarjoukset. Tehdyt tarjoukset eivät ole julkisia, eikä niitä ilmoiteta missään.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
367,20 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesitasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan tasaushinta 3,77 e/m2
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Vesitasaus tehdään kerran vuodessa. Vesimaksut peritään mmittarilukemien mukaisesti, yhtiö maksaa veden perusmaksun.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Useita päiväkoteja 2km säteellä, useita kouluja kuten Hämeenkylän koulu n.1 km päässä.
Liikenneyhteydet
Juna-asemalle bussilla 6min, Louhelan juna-asema 3km päässä, Vihdintieltä bussiliikennettä keskustaan. Autolla hyvät yhteydet Kehä 3, hämeenlinnanväylään ja Kehä 1:lle
Palvelut
Kauppakeskus Myyrmanni 5min ajomatkan päässä, useita suurempia ruokakauppoja 2km säteellä. Paljon ruokaravintoloita vieressä. Alle 10min matka Kauppakeskus Ristikkoon ja Kaareen.
Alueen lisätiedot
Pientaloalue