kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Sisustussuunnittelijan suunnittelema puistonäköalahuoneisto omalla tontilla kaupungin keskeisimmällä sijainnilla


Tarjouskauppa!

Skandinaavisen modernisti toteutettu valoisa läpihuoneisto arvostetusta taloyhtiöstä ja kysytyssä kokoluokassa on todellinen aarre pieniä asuntoja pullollaan olevassa keskustan markkinassa. Huoneiston edustushenkinen pohja, varustelu ja yleisilme sopivat vaativampaankin makuun ja parvekkeellisen makuuhuoneen kruunaa upeasti sommiteltu walk through -vaatehuone.

Asunto Oy Mikonkatu 25 on täsmällisesti ja suunnitelmallisesti hoidettu taloyhtiö, jossa linjasaneeraus on iloksenne valmistunut huhtikuussa. Se seisoo omalla tontilla yhdellä keskustan kysytyimmistä mikrosijainneista Kaisaniemenpuiston vieressä. Yhtiöllä on viihtyisä ja yksityinen sisäpiha korotetulla kannella, jonka ohi on kulku yhtiön sauna- ja uima-allasosastolle.

Kohde on tarjouskauppakohde jossa ilmoitettu myyntihinta on lähtöhinta. Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä kohteesta annetut tarjoukset. Tehdyt tarjoukset eivät ole julkisia, eikä niitä ilmoiteta missään.

Huoneistoon on siroteltu reilulla kädellä pieniä yksityiskohtia, jotka ovat osuneet aivan naulankantaan, sekä funktionaalisuuden, että visuaalisen ilmeen puolesta. Muutaman nimetäkseni mm. parvekelämmitin, valaistuksenohjausjärjestelmä älypeilillä ja reilulla valaistusteholla. Tämä on nähtävä paikan päällä!

Asunto on heti vapaa. Tervetuloa tutustumaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohdetta hoitavalta välittäjältä.

Karri Savinko
0403004302

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Mikonkatu 25 , 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Kluuvi
Kohdetunnus
13153
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
72,00 m2 Ei
Huone-erittely
3h+k+s+lp.
Huoneiden lisätiedot
Makuuhuoneessa on tilava läpikuljettava lasiseinin rajattu pukeutumistila kaapistoineen.
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
5 / 8
Hissi
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Reilusti toiminnallista kaappitilaa, saareke induktioliedellä, liesituuletin, allas ja hana J- juoksuputkella, integroitu pesukone, jääkaappi jää -toiminnolla ja pakastin (Samsung).
Saunan lisätiedot
Yleellinen lisäys yhtiön vastaaviin asuntoihin verrattuna, joissa on alkuperäisenä pienemmät kylpyhuoneet ja erillis-wc. Valmistunut linjasaneerauksessa ja kiukaana toimii Harvian suosikkimalli.
Kylpyhuoneet
Gustavsbergin wc-istuin, pesukoneliitäntä, taustavalaistu peili kirkkaus ja sävysäädöillä (Dansani), suihkuseinä sadesuihkulla (Hansgrohe), pesukoneliitäntä, allaskaappi.
Oleskelutilat
Keittiö on korotettu tyylikkäin askelmin olohuoneesta. Suuri ikkuna-ala ja puistonäköala tekevät olohuoneesta todella viihtyisän.
Makuuhuoneet
Kulku lasitetulle parvekkeelle, hyvän kokoinen huone, josta löytyy asunnon todellinen katseidenkääntäjä: läpikuljettava lasinen pukeutumistila tyylikkäillä kaapistoilla.
Varastointi- ja säilytystilat
Asunnossa on riittävän pohjan myötä hyvin säilytystilaa ja paikkoja kaapistoille tai hyllyille. Huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Lattiat
Kylpyhuoneessa laatat, makuuhuoneessa vinyyli, oleskelutiloissa ja keittiössä parketti (Kährs).
TV-antenni
Kaapeli-tv (DVB-C)
Tietoliikenne
DNA Taloyhtiölaajakaista

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Mikonkatu 25
Asuntojen lukumäärä
78
Rakennusvuosi
1974
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Oma
Asbesti
Ennen vuotta 1994 rakennettujen talojen remonttien yhteydessä on suoritettava asbestikartoitus.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
1992 - 1993 parvekkeiden kaiderakenteiden uusiminen 1993 Mikonkadun puoleisen rakennusosan vesikaton uusiminen 1995 Optimi-etuikkunat Mikonkadun ja sisäpihan puoleisille julkisivuille (ei parvekkeenoviin ja -ikkunoihin) 1999 lämpökeskuksen uusiminen 2001 Kaisaniemen puiston puoleisen rakennusosan vesikaton uusiminen 2004 porrashuoneiden maalaustyö 2009 saunan kunnostus 2013-2014 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2014 yläpihan ja portaikon lasi/metallikaiteiden uusiminen 2013-2015 istutusalueiden kunnostus 2010-2015 asuinhuoneistojen ilmanvaihtolaitteet uusittu/kunnostettu 2015 autohallin ilmanvaihtolaitteisto uusittu 2017 ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö sekä toimistokerroksen ilmanvaihtolaitteistojen peruskorjaus Linjasaneeraus on valmistunut 04/2022 Hissit ovat valmistuneet 04/2022 Lukitus ja Residential flow valmistuvat 06/2022
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2021-2022 Puiston puoleisen vesikaton rakennekorjaukset/julkisivu, Vesivuotojen korjaus A- ja B- rapuissa, Julkisivut ja parvekkeet; kuntoarvio sitowise, 2022-2023 Yläkannen ja portaikon kaiteiden uusiminen, Pihakansi; kuntotutkimus, Asuinhuoneistot; venttiilien säätö ja kanavien puhdistus, Toimistotilojen ilmanvaihtolaitteet; uusiminen, säätö ja puhdistus. 2022-2024 Julkisivukorjaus 2022-2025 Toisen saunaosaston peruskorjaus, Uima-altaan kunnostus
Isännöinti
Suomen Kiinteistöyhtymä Oy
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Toteutuneita autopaikkoja 47 kpl, joista 4 on yhtiön hallinnassa.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
530 000,00 €
Myyntihinta
480 861,02 €
Velkaosuus
49 138,98 €
Lisätietoa hinnasta
Kohde on tarjouskauppakohde jossa ilmoitettu myyntihinta on lähtöhinta. Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä kohteesta annetut tarjoukset. Tehdyt tarjoukset eivät ole julkisia, eikä niitä ilmoiteta missään.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
410,40 €/kk
Rahoitusvastike
317,52 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Keskustan laajaa tarjontaa on helppo hyödyntää keskeisimmältä paikalta.
Liikenneyhteydet
Keskeinen sijainti puiston toisella puolen sijaitsevan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä takaa erinomaiset kulkuyhteydet reitille, kuin reitille.
Palvelut
Taloyhtiö sijaitsee arvopaikalla kauppakeskus Kluuvin ja kaupunginteatterin välissä. Mutkaton kulku kaikkiin lähialueen ostoskeskuksiin, pankkeihin, terveydenhuoltopisteisiin kävellen tai sporalla.