kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Kaksi 786m2 rakennuspaikkaa rauhalliselta Maununnevalta!


Kahtia jaettu tontti (omilla kiinteistötunnuksilla), jossa 2 x 786 m2 rakennuspaikkaa. Teholuku 0,25, joten yhteensä 393m2 rakennusoikeutta (196,5 m2 / rakennuspaikka). Kaava antaa rakennusoikeuden lisäksi mahdollisuuden rakentaa 25m2 erillisiä talous- ja autosuojatiloja / asunto, sekä kylmää kuistitilaa, kasvihuone- tms. tilaa enintään 10 % kerrosalasta. Lisäksi on mahdollista rakentaa asuinrakennuksesta erillään oleva autosuoja ja talousrakennus, jonka koko on enintään 40m2. Rakennukset saa rakentaa 2- kerrokseen. Talojen ulkoasu ja rakennustapa on määrätty kaavamääräyksissä. Kiinteistöistä toinen on alueelle hyvin tyypillisesti SR-3 suojelun alla, joten vanhan purkaminen ja uuden rakentaminen pitää suunnitella ja sopia rakennusvalvonnan kanssa.

Molemmat rakennuspaikat myydään samaan aikaan.

Tontilla tällä hetkellä 2 purettavaa rakennusta. Tontilla on valmiina kaikki liittymät; sähkö, vesi, viemäri, lämpö ym.

Maununneva on yksi Pohjois-Helsingin halutuimmista pientaloalueista, ja alueella on jäljellä erittäin vähän rakennuspaikkoja. Sijainti on erinomainen lähellä kehä I. Lähellä esimerkiksi Kaari- kauppakeskus sekä Helsingin Keskuspuisto.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mitä tontille kannattaa ja voi rakentaa.

Lisätiedot ja myynti

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Maavallintie 4 , 00430 Helsinki
Kaupunginosa
Maununneva
Kohdetunnus
13144
Pinta-ala
1 572,00 m2 Ei
Yleiskunto
Remontoitava
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / 5 kk kaupasta

Varusteet ja materiaalit

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön laatu
Tontti
Maapohjan pinta-ala
1 572,00 m2
Maapohjan omistus
Oma
Lisätietoja maapohjasta
Kallioinen maasto, tasamaata
Kaava
AO Erillispientalojen korttelialue
Rakennusoikeus
e=0.25 / 393 m2 - Saa asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi rakentaa erillisiä talous- ja autosuojatiloja enintään 25 m2 / asunto sekä kylmää kuistitilaa, kasvihuonetta tms. enintään 10 % asemakaavassa sallitusta kerrosalasta.
Tie
Perille
Kunnallistekniikka / vesijohto ja viemäri
On
Muut liittymät
Sähkö, jäte, lämpö
Kiinteistön lisätiedot
Tontilla 2 purettavaa rakennusta; toinen 2-kerroksinen puurakenteinen rintamamiestalo ja toinen 1-kerroksinen puurakenteinen rakennus

Rakennukset

Rakennusvalinnat
Rakennus on purkukuntoinen

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Myyntihinta
640 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Hinta 640.000.00 € kokonaisuudelle; hinta eriteltynä Per rakennuspaikka 320.000.00 € Hinta ei sisällä olemassa olevien rakennusten purkukustannuksia

Kustannukset ja maksut

Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Kiinteistövero
1 600,00 €
Tiemaksu
100,00 €
Jätehuolto
480,00 €

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Päiväkodit: Useita alueella esim.Vuorilinna Koulut: Maununnevan koulu, Kannelmäen koulu, Venäläinen koulu
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet: Bussit 42, 415 ym. Hämeenlinnanväylän linjat
Palvelut
Lähipalvelut mm. Kaaren kauppakeskus, keskuspuiston ulkoilualueet, Paloheinän ja Pirkkolan liikuntapuistot Ruokakaupat mm. K-market Maununneva, Prisma (kaari)
Alueen lisätiedot
Maununneva (ruots. Magnuskärr) on Kaarelan kaupunginosan osa-alue Helsingissä. Se sijaitsee Kehä I:n pohjoispuolella ja rajoittuu idässä Keskuspuistoon, lännessä Hämeenlinnanväylään (jonka toisella puolella sijaitsee naapurikaupunginosa Kannelmäki) ja pohjoisessa Hakuninmaahan. Maununneva muodostettiin Kaarelan kaupunginosan osa-alueeksi vuonna 1959. Nimen taustalla on vanha paikannimi Magnuskärr. Maununnevalla sijaitsee Osmo Siparin suunnittelema, vuonna 1965 valmistunut Suomalais-venäläinen koulu. Alueella on myös ala-asteen koulu (Kannelmäen peruskoulun sivukoulu), päiväkoti Vuorilinna, päiväkoti Kalinka, yksi ruokakauppa sekä muita pikkuyrityksiä. Maununnevan läpi Kaarelantietä pitkin kulkee bussi 42 (Kamppi-Kannelmäki). Hämeenlinnanväylää kulkevilla busseilla on pysäkkejä Maununnevan kohdalla.