kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Laadukasta uudistuotantoa As Oy Kirkkonummen Klarasta!


OMATONTTINEN As Oy Kirkkonummen Klara valmistuu kesällä 2023.
Nauti yhteisöllisestä asumisesta rauhallisella Masalan alueella. Tässä paketissa yhdistyvät pientalomainen asuminen, isolla pihalla ja mukavassa taloyhtiössä. Täällä on isojen sekä pienien perheiden hyvä olla ja elää. Asunto Oy Kirkkonummen Klarassa on yhteinen vehreä piha-alue ja leikki- ja oleskelualueineen asukkaille, eli kavereita löytyy varmasti pihapiiristä perheen nuorimmille. Anna lasten leikkiä omalla pihalla huolettomasti, sauno juuri silloin kuin sinulle sopii, ja virkisty kodin terassilla kesäpäiviä paistatellen. Rauhallinen ja yhteisöllinen talonyhtiö on perheiden unelma. Kirkkonummen Klarassa asut laadukkaassa Lapti-kodissa, lähellä peruspalveluja ja turvallisen kävelymatkan päässä koulusta ja päiväkodeista. Liikenneyhteydet alueella ovat hyvät, niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla.

Sijainti on yksi Masalan parhaista, juuri valmistuneen uuden Joo! Areenan vieressä. Lyhyt matka kauppoihin, juna-asemalle, kouluihin ja päiväkoteihin. Tule tutustumaan yleisiin esittelyihin ja varaa oma kotisi.

Asunnon vaihtaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Mikäli oma nykyinen asunto on osana kauppahintaa, se on mahdollista myydä ilman kuluja kun ostaa asunnon yhtiöstä. Kysy lisää kohdetta hoitavilta välittäjiltä.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Petri Vilkko
myyntijohtaja
puhelin 0400 429 733

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Ljusdalantie 1 , 02430 Masala
Kaupunginosa
Masala
Kohdetunnus
13142
Talotyyppi
Paritalo
Pinta-ala
98,50 m2 Ei
Huone-erittely
5h+kt+s
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmistuu, arvio 31.8.2023
Kerros
1 / 1
Hissi
Ei
Näkymä
Länsipiha-Itä
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Topi-Keittiön kaapistot, Franke-allas, Electroluxin koneet (astianpesukone, induktioliesi, kalusteuuni, jääkaappi, pakastin), varaus mikroaaltouunille
Saunan lisätiedot
Sähkökiuas
Kylpyhuoneet
Seinät ja lattiat laattaa, vesikalusteet (wc), suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pk-liitin
Erillinen wc
1 kpl
Oleskelutilat
Seinät maalattu
Makuuhuoneet
Seinät maalattu
Varastointi- ja säilytystilat
Oma ulkovarasto, kaappitilaa, päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone
Lattiat
ELLETT Reykjavik Tammi laminaatti
Tulisijat
Ei tulisijaa
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Laajakaistajohdotus
Lisätietoja varusteista ja materiaaleista
Valmius asentaa ilmalämpöpumppu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kirkkonummen Klara
Asuntojen lukumäärä
26
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Puu
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B(2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön piha-alueella sijaitsee väestönsuojarakennus, jonka päädyssä on teknisiä tiloja. Väestönsuojaa käytetään rauhanaikana pyörävarastona.
Isännöinti
Isännöintitoimisto
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on 39 autopaikkaa. Autopaikoista 26 ap sijaitsee autokatoksissa ja loput ovat pihapaikkoja. Pihapaikoista 2 ap on liikuntaesteisille tarkoitettuja. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.
Lämmitys
Kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Asunnoissa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
442 740,00 €
Myyntihinta
132 740,00 €
Velkaosuus
310 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
389,08 €/kk
Rahoitusvastike
558,00 €/kk
Muut vastikkeet
Autokatospaikkavastike 19.75€/kk Autopihapaikkavastike 11.85€/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 21.00€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu RS-taloussuunnitelman laatimishetkellä (06/2022). Lyhennysvapaan aikana (arviolta 1,5 ensimmäistä vuotta) 0,90 €/osake/kk. Rahoitusvastikkeen määrä nousee viimeistään, kun yhtiö alkaa kerätä rahaa lyhennyksiä varten (arviolta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennyserää). Lyhennysten alettua rahoitusvastikearvio on 2,80 €/osake/kk. Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Yhtiölainan korko on 12 kk:n euribor + marginaali 0,95 % (korko kuitenkin vähintään marginaalin suuruinen). Rahoitusvastikearviot on laskettu käyttäen arvioitua korkoa 2,10 %. Korkotason muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen määrään ja se tarkistetaan lähempänä valmistumispäivää voimassa olevaan korkoon.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella lähellä runsaasti päiväkoteja. Lähikoulu on Masalan koulu 550 m, lisäksi 950 m päässä Nissnikun koulu.
Liikenneyhteydet
Bussit kulkee Masalantieltä ja Sundsbergintieltä Matinkylään ja Kirkkonummen keskustaan, sekä jotkut linjat suoraan Kamppiin. Juna (U) noin 30 min Helsingin keskustaan.
Palvelut
Masalan hyvät palvelut; K-Kauppa, S-Market, kirjasto, apteekki, postipalvelut, ravintoloita, Joo! Areena, Framnäsin urheilukentät ym.
Alueen lisätiedot
Masala on haluttua seutua lapsiperheiden keskuudessa. Täällä asutaan väljästi ja lähellä luontoa. Päivittäiset palvelut ovat lähelläsi, lähimpään ruokakauppaan on matkaa puolen kilometrin verran. Masalan koulu ja lukuisat päiväkodit ovat turvallisen kävelymatkan päässä. Liikkuminen Masalassa on helppoa. Kehä III on lähellä kotiasi, ja Helsingin keskustaan hurautat autolla vain puolessa tunnissa. Julkinen liikenne on hyvin saatavilla. Masalan juna-asemalle on matkaa kotoasi 800 metriä. Masalassa on mahtavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kotisi viereisessä urheilukeskuksessa voit pelata vaikkapa sulkapalloa, salibandya tai koripalloa, unohtamatta kuntosalia tai monipuolisia ryhmäliikuntapalveluja. Talvisin Masalassa pääsee nauttimaan ulkoliikunnasta, esimerkiksi Masalan koulun luistelukentällä tai intoudu hiihtämään kunnostetuilla laduilla. Kesällä valinnan varaa uimiselle tarjoaa Kirkkonummen alueen 10 uimarantaa.