kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Saunallinen 3.kerroksen kulmakaksio!


Valoisa kulma-asunto, jossa oma parveke. Korkeat huoneet tuovat lisää tilan ja valoisuuden tuntua. Pohjaratkaisu, jossa olohuone ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden. Laadukkaat koneet ja tilava kylpyhuone saunoineen lisäävät asumismukavuutta.

Asunto Oy Kirkkonummen Viklon Ihanat kerrostalokodit rakennetaan Sarvvikin merelliselle asuinalueelle. Sarvvikissa on luonto ympärillä ja merenranta kävelymatkan päässä, ja Espoon monipuoliset palvelut naapurissa.

Kirkkonummen Sarvvik on merellinen ja idyllinen alue Espoonlahden palveluiden vieressä, eikä Kauppakeskus Lippulaivakaan ole kaukana. Espoo ja Helsingin keskusta on Länsiväylää lyhyen autoja bussimatkan päässä, ja Länsimetrolla on asemat Sarvvikin naapurissa Kivenlahdessa. Masalan juna-asemalle on muutaman minuutin ajomatka. Finnträsk-järvi luonnonsuojelualueineen ja uimarantoineen on Viklon naapurissa, ja Suomenlahden rantamaisemiin on vain lyhyt matka. Vietät koti kulmillasi aikaa luontopoluilla, metsissä ja kallioilla.

Kotikulmille Sarvvikiin on kaavoitettu oppimiskeskus sekä lähikauppa, ja päiväkoti Sarvvikista jo löytyykin. Viklosta
on reilu 5 minuutin automatka Espoonlahden uuteen kauppakeskus Lippulaivaan. Kauppakeskus Iso Omenan yli 200 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa saavutat 10 minuutissa. Lisää palveluita löydät läheltä
Masalasta, mm. päiväkoteja ja Kartanonrannan koulun sekä kirjaston ja terveysaseman. Sarfvikin golfkentän ravintola Kajavan vieressä on avoin kaikille asiakkaille. Sarvvikin venesatamasta löytyy kesäkahvila ja vesiurheilukeskus ja
talvisin voit nauttia avantosaunasta.

Ilmoituksen asuntokuvat ovat malliasunnosta.

Pyydä lisätiedot:

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Heinäkedontie 3 , 02390 Sarvvik
Kaupunginosa
Sarvvik
Kohdetunnus
13112
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
40,00 m2 Ei
Huone-erittely
2h+kt+s+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmis, arvio 12/2023
Kerros
3 / 7
Hissi
Kyllä
Näkymä
Parveke kaakon suuntaan

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesikupu, astianpesukone, jääkaappipakastin
Kylpyhuoneet
Vesikalusteet, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, pk-liitin
Varastointi- ja säilytystilat
Kaappitilaa, oma irtainvarasto
Parvekkeen lisätiedot
Mahdollisuus lasitukseen
Lattiat
Tammilautaparketti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kirkkonummen Viklo
Asuntojen lukumäärä
27
Rakennusvuosi
2022-2023
Rakennusmateriaali
Elementtirakenteista teräsbetonia
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
B2018
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on yhteensä 22 autopaikkaa, joista 19 on lämmitystolpallisia autopaikkoja ja kolme sähköauton latauspaikkoja. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Talossa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
209 000,00 €
Myyntihinta
76 693,22 €
Velkaosuus
132 306,78 €
Lisätietoa hinnasta
Asunto myydään siirtosopimuksella. Kaupanteon yhteydessä maksetaan siirtohintana 19 990,32 € ja loput kauppahinnasta 56 702,90 € maksetaan kun taloyhtiö on valmis (arvio 12/2023)

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
252,00 €/kk
Rahoitusvastike
88,65 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Vastikearviot ovat vuoden 2022 tilanteen mukaan laskettu, ja yleisen tilanteen vuoksi todelliset vastiketiedot saattavat muuttua taloyhtiön valmistuttua. Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,80 % marginaalilla (tilanne 7.4.2022 yht. 0,8 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,7 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon. Vuokratontin määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus, joka on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja kiinteistökaupan esisopimuksessa.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähimmät Masalassa ja Sundsbergissa.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 12 m, Länsiväylä 600 m, Kehä III 2,6 km, Masalan juna-asema 3,5 km, tuleva Kivenlahden metroasema 3 km Autolla Kivenlahteen 5 min, Matinkylän metroasemalle ja Isoon Omenaan 10 min, Kirkkonummen keskustaan 10 min, Helsingin keskustaan n. 20 min
Palvelut
Kauppakeskus Lippulaiva 6,6 km, kauppakeskus Liila 9,3 km, kauppa- ja viihdekeskus Iso Omena 10 km, Masalan palvelut n. 3 km. Lähialueella runsaasti urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia, mm. rantaraitti, urheilupuisto, uimahalli, jäähalli ja kuntosaleja. Sarfvik Golf ja ravintola 750 m, Finnträskin uimaranta 900 m, Sarfvikin venesatama 2 km, Kivenlahden venesatama ja uimaranta 3 km. Masalassa K-Market, S-Market sekä kivijalkakauppoja. Joo! Areenan monipuolinen liikuntatarjonta.