kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Saunallinen 5. krs kulmahuoneisto!


Taloyhtiö valmistuu 24.10.2023!

Viidennen kerroksen tyylikäs kolmio omalla saunalla ja hulppean tilavalla parvekkeella, joka avautuu ilta-auringon puolelle.

Asunnossa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja vesikiertoinen lämmitys ilman kalustamista hankaloittavia seinäpattereita. Keittiö on kattavasti varusteltu ja asunto moderniin elämään suunniteltu: kaikissa huoneissa on antennipiste, taloon tulee kiinteistökuitu ja koneelliseen ilmanvaihtoon on yhdistetty myös lämmön talteenotto.

Sisustussuunnittelijan valitsemat materiaalit ja varustelun tasokorotukset takaavat sekä näyttävää että toimivaa asumista.

Palveluiden pariin pääsee hetkessä, tieyhteydet ovat sujuvat ja luonto on lähellä: golfkenttä ja Finnträsk-järvi ovat aivan naapurissa.

Mahdollisuus ostaa autopaikkaosake asunnon yhteydessä.

Asunto myydään rakennusaikana siirtosopimuksella. Kaupanteon yhteydessä maksetaan siirtohinta 46.772,30 €. Kauppahinnan loppuosa 57.744,85 € maksetaan talon valmistuessa.

Ota yhteyttä!

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Heinäkedontie 3 , 02390 Sarvvik
Kaupunginosa
Sarvvik
Kohdetunnus
13110
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
55,50 m2 Ei
Huone-erittely
3h+kt+s+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmistuu 24.10.2023
Kerros
5 / 7
Hissi
Kyllä
Näkymä
Kulmahuoneistonäkymät, lasitettu parveke ilta-auringon puolelle.

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Kattavasti varusteltu keittiö, jossa tasokorotuksena integroidut laitteet.
Saunan lisätiedot
Tornikiuas ja tyylikäs lasiseinä.
Kylpyhuoneet
Peilikaappi, allaskaappi, bidee, lasinen suihkuseinä sekä sadesuihku tasokorotuksena. Sävymaailma valkoista ja elävää harmaata (alpstone ash).
Oleskelutilat
Keittiöön yhdistyvä olohuone, josta kulku parvekkeelle.
Makuuhuoneet
Molemmissa makuuhuoneissa kaapisto.
Lattiat
Vaalea tammiparketti
TV-antenni
Kaapeli
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu
Lisätietoja varusteista ja materiaaleista
Antennipiste molemmissa asuinhuoneissa. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kirkkonummen Viklo
Asuntojen lukumäärä
27
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
B2018
Yhteiskäytössä olevat tilat
Sauna-/kerhotila rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Yhtiö on osapuolena korttelin yhteisjärjestelysopimuksessa, jossa sovitaan mm. alueen jätehuollon järjestämisestä, piha- ja leikkialueista, väestönsuojista, pelastusteistä, autojen pysäköinnistä sekä yhteiskäytöstä.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
Talo valmistuu arviolta 12/2023.
Lisätietoja taloyhtiöstä
Asunto Oy Kirkkonummen Viklon ja Asunto Oy Kirkkonummen Kajavan kesken on laadittu hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhdessä vuokratun tontin hallinnasta ja käytöstä sekä mm. väestönsuojan ja pihan yhteiskäytöstä sekä pysäköinnin sijoittelusta. Maanvuokrasopimuksen mukaisesti yhtiöillä on oikeus ja velvollisuus ostaa tontista määräosia, ensimmäinen mahdollisuus 30.10.2027.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Mahdollisuus ostaa autopaikkaosake asunnon yhteydessä.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen, lämmön talteenotto

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
287 000,00 €
Myyntihinta
94 517,15 €
Velkaosuus
192 482,85 €
Lisätietoa hinnasta
Asunto myydään rakennusaikana siirtosopimuksella. Kaupanteon yhteydessä maksetaan siirtohinta 36.772,30 €. Kauppahinnan loppuosa 57.744,85 € maksetaan talon valmistuessa.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
349,65 €/kk
Rahoitusvastike
128,97 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta.
Vesimaksu
Asunto Oy Kirkkonummen Viklon ja Asunto Oy Kirkkonummen Kajavan kesken on laadittu hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhdessä vuokratun tontin hallinnasta ja käytöstä sekä mm. väestönsuojan ja pihan yhteiskäytöstä sekä pysäköinnin sijoittelusta.
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta 2 kk kohteen valmistumisen jälkeen, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Ilmoitettu rahoitusvastike RS-suunnitelman mukainen arvio vuodelle 2024, jolloin vastikkeella maksetaan vain korkoja. Rahoituslainan laina-aika on talon rakennusaika + 25 vuotta kohteen valmistumisesta, josta 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita.

Alueen tiedot

Liikenneyhteydet
Kivenlahden puolella metroasema ja bussilinjoja Helsingin keskustaan, Espooseen ja Kirkkonummelle. Autoillen länsiväylä ja kehä III takaavat sujuvat yhteydet, Helsingin keskustaan ajaa noin 20 minuutissa.
Palvelut
Espoonlahden uuteen kauppakeskus Lippulaivaan autoillen n. 5 minuutin matka. Palveluita myös mm. Masalassa, jossa päiväkoteja ja Kartanonrannan koulu sekä kirjasto ja terveysasema.
Alueen lisätiedot
Finnträskin järvi, golfkenttä ja venesatama alueella.