kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta


Erinomainen pihallinen yksiö ihanassa Sipoossa!
As Oy Sipoon Välkkeen kodit rakennetaan hurmaavaan Sipoon Söderkullaan, vain puolen tunnin matkan päähän Helsingistä. Ympärilläsi ovat kaikki palvelut ja vehreitä metsiä, kuvankauniita järviä ja Suomenlahden lumoavaa saaristoa.

Asunto Oy Sipoon Välkkeen kodeissa on paljon avaruutta ja valoa korkealle kohoavien kattojen sekä suurten ikkunoiden ansiosta. Pattereita ei tarvita, sillä asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten voit sisustaa kotisi ilman rajoitteita. Asumisen ihanuutta lisää tilava parveke, josta kulku omalle aidatulle pihalle, joka on kotisi luonteva jatke ulkoilmassa. Parvekkeeseen on mahdollista tilata lasitus. Tunnet ympäröivän luonnon kodissasi ja nautit valoisista kesäpäivistä ja tunnelmallisista syysilloista.

Tämä mahtavalla pohjalla oleva tehoyksiö sijaitsee taloyhtiön 1. kerroksessa ja on kulmahuoneisto.

Taloyhtiö valmistuu arviolta 10/2023. Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä välittäjältä.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Gneissikaari 16 , 01150 Sipoo
Kaupunginosa
Söderkulla
Kohdetunnus
13106
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
22,00 m2 Ei
Huone-erittely
1h+kt+piha
Huoneiden lisätiedot
Asunto hallinnoi yhtiöjärjestyksen mukaan omaa piha-aluetta
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Uudiskohde, arvioitu valmistuminen 10/2023
Kerros
1 / 5
Hissi
Kyllä
Näkymä
Itä ja etelä omalle pihalle

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Asunnossa on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Kylpyhuoneet
Kylpyhuoneessa lattiamateriaalina on keraaminen laatta, seinät laatoitetaan. Varusteina lattialämmitys ja pesukoneliitäntä sekä lasinen suihkuseinä.
Varastointi- ja säilytystilat
Eteiskaapisto sekä ullakkovarasto
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeelta on kulku omalle pihalle.Huoneistoparvekkeisiin on mahdollista tilata lisätyönä parvekelasitus. Parvekelasitus ei ole täysin vesi- ja lumitiivis.
Lattiat
Keittiön, eteisen, makuu/olohuoneen lattiamateriaalina on tammilautaparketti.
TV-antenni
Kaapeli-TV
Tietoliikenne
Yleinen televerkko operaattorin kiinteistökuidulla

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Sipoon Välke
Asuntojen lukumäärä
47
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Lämpöeristettyä teräsbetonia
Tontin omistus
Vuokra
Yhteiskäytössä olevat tilat
Ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja (yhteiskäytössä 2 muun yhtiön kanssa)
Lämmitys
Kaukolämpö (vesikiertoinen lattialämmitys)
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO)

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
115 000,00 €
Myyntihinta
43 671,40 €
Velkaosuus
71 328,60 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohintana 22272,82 € ja loput 21398,58 € kun taloyhtiö on valmis (10/2023)

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
107,80 €/kk
Rahoitusvastike
55,50 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 25€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä. Varainsiirtovero maksetaan kun yhtiö luovutetaan osakkaille.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 28.3.2022 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,77 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 31.10.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Sipoonlahden kouluun ja lähimpään päiväkotiin on kotoasi vain muutama sata metriä, ja alueella on lisäksi useita leikkipaikkoja.
Liikenneyhteydet
Porvoonväylää (Valtatie 7) kuljet autollasi Helsingin keskustaan alle 30 minuutissa. Pienen matkan päässä Loisteesta on bussipysäkki, josta pääset kymmenen minuutin välein Itäkeskukseen reilussa puolessa tunnissa. Muutaman sadan metrin päässä Miilin terminaalista bussit kulkevat säännöllisesti mm. Pasilaan ja Helsingin keskustaan.
Palvelut
Lyhyen kävelymatkan päästä kotoasi Söderkullan keskustasta löydät päivittäistavarakaupat, ravintoloita ja kahviloita sekä apteekin ja muita palveluita, kuten kirjaston, terveysaseman ja neuvolan. Söderkullan urheilukenttä, skeittipuisto ja frisbeegolfrata sekä Ingman Areena salibandyn pelaajille ovat kaikki noin 600 m päässä kotoasi. Viereisellä Taasjärvellä on uimaranta ja eikä kaukana ole Sipoonjoki harrastusmahdollisuuksineen ja Sipoonkorven kansallispuiston perinnemaisemat ja korvet sieni- ja marjamaastoineen. Lähiseudulla on myös Nevas Golfin yhteensä 27-reikäinen kenttä.
Alueen lisätiedot
Sipoo (ruots. Sibbo) on Suomen kunta, joka sijaitsee Helsingin seudulla, Uudenmaan maakunnassa. Sipoon naapurikuntia ovat lännessä Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula ja Järvenpää, idässä Porvoo ja Pornainen sekä pohjoisessa Mäntsälä. Kunnassa on 22 119 asukasta ja sen pinta-ala on 698,60 km², josta 339,69 km² on maata ja loput 3,02 km² sisävesialueita. Sipoo on osa Helsingin metropolialuetta. Kunta on kaksikielinen. Asukkaista 64 prosenttia ilmoittaa äidinkielekseen suomen ja 30 prosenttia ruotsin.