kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Laadukas yksiö arvostetussa Lehtisaaressa


As Oy Lehtisaaren Torni on Newil&Baun rakentama, erittäin laadukas kerrostalo merellisessä Lehtisaaressa. Talossa on erityisesti panostettu laadukkaisiin materiaaleihin, sekä kestävään kehitykseen. Rakennuksesta löytyy mm. aulan SmartPost-laatikot, kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille, sekä etätyötilat. Tilava arkieteinen, jossa kurasuihku, pyörähuoltopiste, yhteiskäyttöinen hybridiauto, 3 kpl Pelagon yhteiskäyttöpyöriä yms. Autohallista (21 autopaikkaa) pääsee suoraan asuntoihin.

Lehtisaaren Tornin hiilijalanjälki on yli 50% matalampi verrattuna vastaavaan taloon, joka rakennetaan tavanomaisin ratkaisuin. Tähän päästään esimerkiksi siten, että Tornissa on maalämpö ja aurinkopaneelit. Nykyään uuden rakennuksen rungon tekninen käyttöikä on usein 50 vuotta. Lehtisaaren Tornin runko on suunniteltu kestämään sata vuotta.

Tähän yksiöasuntoon on valittu ennalta mietityistä sisustus/materiaalivalinnoista Classic- vaihtoehto, joka on ajaton ja klassinen, erittäin valoisa kokonaisuus. Valkoisen ja harmaan viileitä sävyjä; Classic on esivalituista teemoista vaalein.

Lehtisaari on olennainen osa kehittyvää Länsi-Helsinkiä, ja As Oy Lehtisaaren Torni on yksi sen tulevista maamerkeistä.

Asunto myydään siirtosopimuksella. Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä ammattilaiselta.

Kuvat havainnekuvia kohteesta.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Papinpöydänkuja 1 , 00340 Helsinki
Kaupunginosa
Lehtisaari
Kohdetunnus
13016
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
32,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 12/2022
Kerros
6 / 9
Hissi
Kyllä
Näkymä
Kaakkoon päin
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Laitteet: Liesikupu, integroitu keraaminen liesitaso, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone.
Kylpyhuoneet
Lattia ja seinät: keraaminen laatta, lattialämmitys Katto: puupaneeli, led-valaistus Kalusteet suunnitelmien mukaiset, tehtaalla valmiiksi pintakäsitellyt vakiokalusteet Varusteet: seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke suunnitelmien mukaan, pyyhekoukut ja wc-paperiteline.
Varastointi- ja säilytystilat
Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot ja taloyhtiön tekniset tilat (lämmönjakohuone) sijaitsevat yhtiön kellarikerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Kaakkoon päin
Lattiat
Parketti, Lankkuparketti Meister PS 300 Tammi natural 1-sauva
TV-antenni
Taloyhtiö liitetään paikalliseen kaapelitelevisioverkkoon ja alueen nopeaan laajakaistaverkkoon ja tiedonsiirtoverkko toteutetaan yleiskaapelointijärjestelmää käyttäen.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Lehtisaaren Torni, Helsinki
Asuntojen lukumäärä
30
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
A
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Taloyhtiö omistaa yhteensä 21 autohallipaikkaa naapuritontin taloyhtiön kanssa yhteisestä autohallista. Taloyhtiö vuokraa autopaikkoja osakkaille. Pysäköintihalli on kylmä ja kaikki autohallipaikat varustetaan lämmitystolpin.
Lämmitys
Taloyhtiössä on maalämpö. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen patterilämmitys. Asuntojen pesuhuoneessa huoneistokohtaisella sähköllä toimiva mukavuuslattialämmitys.
Ilmanvaihto
Asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla ilmanvaihtokoneilla, jotka varustetaan lämmöntalteenottolaitteilla.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
279 000,00 €
Myyntihinta
123 780,00 €
Velkaosuus
155 220,00 €
Lisätietoa hinnasta
Siirtohintana maksetaan kaupanteon yhteydessä 107.064,00 € ja loput 16.716,00 € kun taloyhtiö on valmis

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
206,40 €/kk
Rahoitusvastike
656,58 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 25€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Rahoitusvastike pitää sisällään lyhennyksen + koron

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Päiväkoti Taikasaari, Lehtisaaren päiväkoti, Lehtisaaren koulu, Munkkiniemen yhteiskoulu
Liikenneyhteydet
Bussilinjat 510, 552, 108N, metro (Keilaniemi, Aalto-Yliopisto), hyvät pyöräreitit, autolla nopeasti kehä I, mistä pääsee joka puolelle pk-seutua.
Palvelut
Sen lisäksi, että 50 hehtaarin kokoinen Lehtisaari tarjoaa poikkeuksellisen määrän merellistä luontoa; lenkkipolkuja, merenrantaa, metsää ja lastenpuistoja, löytyy saarelta myös toimivat lähipalvelut, kuten lähikauppa, kahvila, ravintola, päiväkoti, ala-aste, kuntosali ja urheilukenttä. Vierestä löytyvät lisäksi Kuusisaaren tunnelmalliset museot sekä niiden kahvilat. Alueen palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi Kalastajatorpan tenniskentät parin kilometrin päässä. Munkkiniemen palvelut ovat kolmen kilometrin päässä. Juuri lopulliseen loistoonsa auennut Tapiolan kauppakeskus Ainoa löytyy myöskin kolmen kilometrin päästä.