kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Kodikas kaksio kehittyvästä Rekolanmäestä!


Asunto Oy Vantaan Vanamo sijaitsee Rekolanmäen vehreällä alueella, jossa on kaikki palvelut lähellä ja erinomaiset kulkuyhteydet. Tikkurila ja Helsinki ovat molemmat nopean junamatkan päässä. Vanamon asunnoissa on avaruutta ja valoisuutta. Huonekorkeus on jopa 3,5 metriä, ja ikkunat ovat lähes lattiasta kattoon. Löylyistä voi nauttia ullakon upealla saunaosastolla.

Useiden puistojen ja Rekolanpuron rantaviivaa pitkin kulkevien lenkkipolkujen lisäksi alueella on panostettu monipuolisiin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Lähistöllä ovat esimerkiksi suosittu Matarin skeitti puisto, koirapuistoja, sisä- ja ulkokuntosaleja, Rekolan monipuolinen liikuntapuisto sekä Keravanjoki uimarantoineen. Aivan Vanamon viereen on rakenteilla Elmon Urheilupuisto, jonne on suunnitteilla muun muassa uimahalli, jalkapallokenttä sekä jäähalli.

Kohteen kuvat rakentajan havainnekuvia.

Pyydä lisätiedot tästä kodikkaasta asunnosta.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Uudistuotanto, siirtosopimuskaupat
040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Lipstikkakuja 7 , 01400 Vantaa
Kaupunginosa
Rekolanmäki
Kohdetunnus
13006
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
34,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
2h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmis / 27.10.2023
Kerros
2 / 4
Hissi
Kyllä
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Kaksioissa on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone
Saunan lisätiedot
Saunaosasto ja siihen kuuluva kerhotila sekä parveke sijaitsevat ullakolla ja ne ovat Asunto Oy Vantaan Violan kanssa yhteiskäytössä
Kylpyhuoneet
Lattia ja seinät laattaa, vesikalusteet, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys
Varastointi- ja säilytystilat
Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat osittain ullakolla ja osittain 1. kerroksessa naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Violan puolella
Lattiat
Parketti
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n)
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Vantaan Vanamo
Asuntojen lukumäärä
25
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
Vuokra
Yhteiskäytössä olevat tilat
Saunaosasto, kerhotila, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiön vuokraamalle tontille on sijoitettu 25 autopaikkaa. Tontilla sijaitsee myös naapuriyhtiön, Vantaan Violan käytössä olevia autopaikkoja. Autopaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Yhtiössä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
182 900,00 €
Myyntihinta
61 819,38 €
Velkaosuus
121 080,62 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohintana 25 495,19 € ja loput 36 324,19 € kun taloyhtiö on valmis (arvio 27.10.2023)

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
214,88 €/kk
Rahoitusvastike
93,42 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,80 % marginaalilla (tilanne 25.4.2022 yht. 0,884 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + kolme ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,45 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 27.10.2026. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähikoulu ja lähin lukuisista päiväkodeista ovat vain muutaman sadan metrin päässä.
Liikenneyhteydet
Kävelyetäisyydellä Vanamosta on juna-asema, josta pääsee 10 minuutin välein kulkevilla junilla Tikkurilaan 6 minuutissa, Helsinkiin 26 minuutissa sekä Koivukylään ja Korsoon 2 minuutissa. Autolla Lahdenväylä on 5 minuutin päässä, Tuusulanväylä 6 minuutin, Kehä III 10 minuutin, Helsinki-Vantaan lentoasema 12 minuutin ja Helsingin keskusta 27 minuutin päässä.
Palvelut
Lähikauppa, ravintolat, apteekki ja posti ovat kävelymatkan päässä ostoskeskuksessa. Lumo-monitoimikeskuksesta Korsossa löydät mm. kirjaston, liikuntahallin, lukion ja runsaasti kulttuuritarjontaa. Peijaksen sairaalaan kävelet noin 10 minuutissa.
Alueen lisätiedot
Vanamon läheisyydessä on mm. Matarin skeittipuisto, useita koirapuistoja sekä monta kuntosalia. Lähistöllä on myös Rekolan uusi liikuntapuisto, jossa ovat mm. tenniskenttä, kori- ja jalkapallokentät sekä ulkokuntoilulaitteita. Lisäksi aivan Vanamon naapuriin valmistuu Elmon urheilupuisto, jossa on esimerkiksi uimahalli, erilaisia ulkokenttiä sekä tilat jääurheiluun ja palloilulajien harrastamiseen.