kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Kodikas kaksio OMATONTTISESSA As Oy Helsingin Tuiskussa!


Kodikas ja erittäin hyväpohjainen 2. kerroksen kaksio keskeiseltä paikalla kehittyvältä alueelta, Helsingin Malmilta. Asunnossa todella iso, kolmiosainen parveke sekä tilava kylpyhuone.

Malmi on Koillis-Helsingin keskus ja solmukohta, josta pääsee kätevästi joka puolelle pääkaupunkiseutua, mm. keskustaan noin 15 minuutissa. Kävelymatkan päässä on kauppoja, kouluja, kirjasto, ravintoloita, sairaala ja paljon muuta. Tulevaisuudessa Malmille alkaa kulkea myös pikaraitiotie, joten kulkuyhteydet sen kuin paranevat.

Taloyhtiö valmistuu 11/2022-1/2023 välillä.

Pyydä lisätiedot tästä kodista!

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Kirkonkyläntie 11 , 00700 Helsinki
Kaupunginosa
Malmi
Kohdetunnus
13005
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
34,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
2h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 11/2022-1/2023
Kerros
2 / 7
Hissi
Kyllä
Näkymä
Koiliseen, sisäpihalle päin.
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Jääkaappi-pakastin, keraaminen keittotaso, erillisuuni, liesikupu, astianpesukone, kaapistot
Saunan lisätiedot
Taloyhtiön 7. kerroksessa sauna
Kylpyhuoneet
Lattia ja seinät laatoitettu, vesikalusteet, suihkuseinät, pk-liitäntä, lattialämmitys
Varastointi- ja säilytystilat
Kaappitilaa, asuntokohtainen irtainvarasto
Parvekkeen lisätiedot
Koiliseen
Lattiat
Laminaatti
TV-antenni
Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli­tvverkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Tuisku
Asuntojen lukumäärä
43
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetonielementti
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B (2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
1. kerroksessa sijaitsevat rakennuksen tekniset tilat, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, talopesula sekä kuivaushuone. Irtaimistovarastot sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa sekä ullakolla. Ullakolla sijaitsee myös IV­konehuone. Jokaisella asunnolla on oma irtainvarasto. Saunaosasto ja kerhotila sijaitsevat rakennuksen 7. kerroksessa. Jätehuone sekä ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on 13 autopaikkaa. Kaikki autopaikat ovat pihapaikkoja. Yksi autopaikoista on liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka. Kaikki autopaikat on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämpö. Asuinhuoneistoissa on vesikiertoinen patterilämmitys.
Ilmanvaihto
Rakennuksessa on keskitetty koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo­ ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
264 800,00 €
Myyntihinta
98 300,00 €
Velkaosuus
166 500,00 €
Lisätietoa hinnasta
Siirtohintana maksetaan 76.850,00 € ja loppu kauppahinta 21.450,00 € maksetaan kun taloyhtiö on valmis, arvio 11/2022-1/2023.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
136,00 €/kk
Rahoitusvastike
149,85 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 21.00€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Lyhennysvapaan aikana (arviolta 1,5 ensimmäistä vuotta) 0,43 €/osake/kk. Rahoitusvastikkeen määrä nousee viimeistään, kun yhtiö alkaa kerätä rahaa lyhennyksiä varten (arviolta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennyserää). Lyhennysten alettua rahoitusvastikearvio on 2,30 €/osake/kk (799,20€). Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Yhtiölainan korko on 12 kk:n euribor + marginaali 0,95 % (korko kuitenkin vähintään marginaalin suuruinen). Rahoitusvastikearviot on laskettu käyttäen arvioitua korkoa 1,00 %. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu RS-taloussuunnitelman laatimishetkellä (11/2021).

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella runsaasti
Liikenneyhteydet
Malmi on Koillis-Helsingin aluekeskuksena tärkeä liikenteellinen solmukohta. Malmin rautatieasema sijaitsee Keravan kaupunkiradan varressa, ja asemalle on tiheää lähijunaliikennettä Helsingin keskustasta. Malmilla pysähtyvät junat K ja T, sekä kehäradan junat I ja P. I-juna tarjoaa Malmilta yhteyden Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja P-juna tarjoaa vastaavan yhteyden keskustaan. Malmi on myös useiden bussilinjojen tärkeä solmukohta. Malmin terminaalialueilta on bussiyhteydet mm. Töölöön, Alppilaan, Itäkeskukseen, Kontulaan, Vuosaareen sekä Herttoniemeen ja seutuliikenteen linjoilla Runkolinja 560:lla Paloheinään ja Myyrmäkeen sekä Aviapoliksen asemalle linjalla 561. Lisäksi Malmia palvelevat pienkalustolla liikennöitävät paikallislinjat 603, 701, 702, 703, 705.
Palvelut
Kauppakeskus Malmintori ja Kauppakeskus Malmin Nova. Lisäksi runsaasti kivijalkakauppoja ja ravintoloita yms.