kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Vuokrattu, hyväpohjainen yksiö viihtyisästä Postipuistosta!


Vuokrattu näppärä 3. kerroksen yksiö kehittyvästä ja viihtyisästä Postipuistosta, erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien vierestä. Korkeat huoneet ja lasitettu parveke takaavat viihtyvyyden. Hyvän kokoiseen kylpyhuoneeseen mahtuu kaikki tarvittava.

Vuokra on 825,00€/kk + vesi.

As Oy Helsingin Barokki rakentuu uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan. Postipuiston moderni asuinalue kannustaa yhteisölliseen ja aktiiviseen elämään kattavien palveluiden läheisyydessä ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.
Pasila on keskeisen Helsingin kaupunginosa, jota kutsutaan ”Suomen saavutettavimmaksi paikaksi”, eikä suotta – Pasilan rautatieasema on liikenteen risteyskohta, jossa pysähtyy jokainen niin lähi- kuin kaukoliikenteen juna. Tämä takaa Pasilasta loistavat kulkuyhteydet niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin ympäri Suomen. Pasilasta kaavaillaankin niin toimitila- kuin asuinrakentamisen avainaluetta, jonne pääkaupungin keskusta tulee laajenemaan tulevaisuudessa. Lähiseudun monipuolinen palvelutarjonta ja mielenkiintoiset aktiviteetit ilahduttavat niin liikunnan, kulttuurin kuin huvittelun ystäviä.

As Oy Helsingin Barokki luovutetaan 27.10.2022.

Pyydä lisätiedot:

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Kollikatu 2 , 00240 Helsinki
Kaupunginosa
Pasila
Kohdetunnus
13000
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
26,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmis / arvio 31.10.2022
Kerros
3 / 5
Hissi
Kyllä
Näkymä
Parveke pohjoiseen
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keittotaso, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla
Saunan lisätiedot
Taloyhtiön saunaosasto ja kerhotila sijaitsevat viereisen yhtiön ullakkokerroksessa.
Kylpyhuoneet
Lattia ja seinät laatoitettu, suihku, suihkuseinä, allaskaluste, valopeili, vesikalusteet
Varastointi- ja säilytystilat
Kaappitilaa, yhtiössä asuntokohtainen varastotila
Lattiat
Parketti
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Antennipisteitä on kaikissa asuinhuoneissa, ei kuitenkaan keittiössä.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Helsingin Barokki
Asuntojen lukumäärä
31
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
Vuokra
Yhteiskäytössä olevat tilat
Jokaisella asunnolla on lämmin varastotila talon kellarikerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot ja lastenvaunuvarasto sijaitsevat talon kellarikerroksessa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiölle tulee yhteensä 13 autopaikkaa, jotka sijaitsevat parkkihallissa. Samassa hallissa sijaitsee myös viereisen yhtiön sekä tonttien 3 ja 4 autopaikkoja. Autopaikat myydään osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
209 500,00 €
Myyntihinta
73 576,24 €
Velkaosuus
135 923,76 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohintana 44 449,72 € ja loput 29 126,52 € kun taloyhtiö valmistuu, arvio 31.10.2022

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
184,18 €/kk
Rahoitusvastike
95,03 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu 12kk Euriborkorolla + 0,80 % marginaalilla (tilanne 17.11.2020, yht. 0,80%). Laina-aika on rakennusaika + 3 + 22 vuotta, josta rakennusaika + kolme ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,95 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 8/2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Hoitovastikkeeseen ei sisälly Postipuiston alueen yhteiskerhotilojen vuokrakustannusta. Kustannusarvio on 0,20€/k-m2/kk.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähistöllä päiväkoteja ja peruskouluja, ammattioppilaitoksia sekä Haaga-Helian ammattikorkeakoulu. Lisäksi alueella useita leikkipuistoja sekä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia.
Liikenneyhteydet
Asunto Oy Helsingin Barokki sijaitsee Pohjois-Pasilassa, noin kuuden kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Pasila tunnetaan liikenteen risteyskohtana, jossa pysähtyy jokainen niin lähi- kuin kaukoliikenteen juna. Toimivan julkisen liikenteen lisäksi Pasilasta on helppo kulkea moneen suuntaan myös omalla autolla tai vaikkapa polkupyörällä.
Palvelut
Lähistöllä esimerkiksi Mall of Tripla- kauppakeskus. Lisäksi Pasilan, Metsälän, Oulunkylän sekä Käpylän palvelut lähellä.
Alueen lisätiedot
Uuden Postipuiston alueen ytimeen rakentuu eri taloyhtiöiden yhteinen kylätalo, Postivarikko. Postipuiston idyllistä ja yhteisöllistä tunnelmaa täydentävä kylätalo tarjoaa mahdollisuuksia viettää mielekästä vapaa-aikaa ja tavata ihmisiä – niin vanhoja tuttuja kuin uusia ystäviä. Kylätalo on suunniteltu vastaamaan asukkaiden tarpeita. Postivarikko tuleekin tarjoamaan alueen asukkaiden käyttöön esimerkiksi liikuntatiloja, etätyöskentely- ja kokoustiloja, sekä juhla- ja tapahtumatiloja. Tilat toteutetaan mahdollisimman monikäyttöisiksi, jotta niiden käyttötarkoitus voi joustaa tarpeiden mukaan. Kylätaloon kaavaillaan myös lisäpalveluita, joiden käytöstä voidaan veloittaa pieni erillinen korvaus. Näitä lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi ohjatut jumpat, erilaiset kurssit ja tapahtumat sekä vaikkapa kahvilapalvelut.