kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Parvekkeellinen pikkukaksio omalla parvekkeella!


NYT MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ 5000€ KIINNI TÄHÄN ASUNTOON!
Toimiva asunto jossa oma parveke. Korkeat huoneet tuovat lisää tilan ja valoisuuden tuntua. Pohjaratkaisu, jossa olohuone ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden. Lisäksi näppärä makuuhuone. Laadukkaat koneet ja tilava kylpyhuone lisäävät asumismukavuutta.

Asunto Oy Kirkkonummen Viklon Ihanat kerrostalokodit rakennetaan Sarvvikin merelliselle asuinalueelle. Sarvvikissa on luonto ympärillä ja merenranta kävelymatkan päässä, ja Espoon monipuoliset palvelut naapurissa.

Kirkkonummen Sarvvik on merellinen ja idyllinen alue Espoonlahden palveluiden vieressä, eikä Kauppakeskus Lippulaivakaan ole kaukana. Espoo ja Helsingin keskusta on Länsiväylää lyhyen autoja bussimatkan päässä, ja Länsimetrolla on asemat Sarvvikin naapurissa Kivenlahdessa. Masalan juna-asemalle on muutaman minuutin ajomatka. Finnträsk-järvi luonnonsuojelualueineen ja uimarantoineen on Kajavan naapurissa, ja Suomenlahden rantamaisemiin on vain lyhyt matka. Vietät koti kulmillasi aikaa luontopoluilla, metsissä ja kallioilla.

Kotikulmille Sarvvikiin on kaavoitettu oppimiskeskus sekä lähikauppa, ja päiväkoti Sarvvikista jo löytyykin. Kajavasta
on reilu 5 minuutin automatka Espoonlahden uuteen kauppakeskus Lippulaivaan. Kauppakeskus Iso Omenan yli 200 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa saavutat 10 minuutissa. Lisää palveluita löydät läheltä
Masalasta, mm. päiväkoteja ja Kartanonrannan koulun sekä kirjaston ja terveysaseman. Sarfvikin golfkentän ravintola Kajavan vieressä on avoin kaikille asiakkaille. Sarvvikin venesatamasta löytyy kesäkahvila ja vesiurheilukeskus ja talvisin voit nauttia avantosaunasta.

Asunto myydään siirtosopimuksella. Kaupanteon yhteydessä maksetaan siirtohintana 5 000.00€ ja loput siirtohinnasta 27 852,65 € sekä loput kauppahinnasta 29 295,54 € maksetaan kun taloyhtiö on valmis (arvio 12/2023)

Pyydä lisätiedot:

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Heinäkedontie 3 , 02390 Sarvvik
Kaupunginosa
Sarvvik
Kohdetunnus
12966
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
30,50 m2 Ei
Huone-erittely
2h+kt+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö valmis, arvio 12/2023
Kerros
1 / 7
Hissi
Kyllä
Näkymä
Parveke kaakon suuntaan

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesikupu, astianpesukone, jääkaappipakastin
Saunan lisätiedot
Ylimmässä kerroksessa saunaosasto
Kylpyhuoneet
Vesikalusteet, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, pk-liitin
Varastointi- ja säilytystilat
Kaappitilaa, oma irtainvarasto
Parvekkeen lisätiedot
Mahdollisuus lasitukseen
Lattiat
Tammilautaparketti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kirkkonummen Viklo
Asuntojen lukumäärä
27
Rakennusvuosi
2022-2023
Rakennusmateriaali
Elementtirakenteista teräsbetonia
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
B2018
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on yhteensä 19 lämmitystolpallista autopaikkaa ja kolme sähköauton latauspaikkaa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Talossa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
149 800,00 €
Myyntihinta
52 148,19 €
Velkaosuus
97 651,81 €
Lisätietoa hinnasta
Asunto myydään siirtosopimuksella. Kaupanteon yhteydessä maksetaan siirtohintana 22 852,65 € ja loput kauppahinnasta 29 295,54 € maksetaan kun taloyhtiö on valmis (arvio 12/2023)

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
192,15 €/kk
Rahoitusvastike
65,43 €/kk
Muut vastikkeet
Hoitovastike on RS-taloussuunnitelman mukainen arvio, joka saattaa muuttua taloyhtiön valmistuttua.
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Vastikkeet ovat arvioita ja niitä saatetaan tarkistaa siinä vaiheessa kun taloyhtiö valmistuu. Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,80 % marginaalilla (tilanne 7.4.2022 yht. 0,8 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,7 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon. Vuokratontin määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus, joka on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja kiinteistökaupan esisopimuksessa.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähimmät Masalassa ja Sundsbergissa.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 12 m, Länsiväylä 600 m, Kehä III 2,6 km, Masalan juna-asema 3,5 km, tuleva Kivenlahden metroasema 3 km Autolla Kivenlahteen 5 min, Matinkylän metroasemalle ja Isoon Omenaan 10 min, Kirkkonummen keskustaan 10 min, Helsingin keskustaan n. 20 min
Palvelut
Kauppakeskus Lippulaiva 6,6 km, kauppakeskus Liila 9,3 km, kauppa- ja viihdekeskus Iso Omena 10 km, Masalan palvelut n. 3 km. Lähialueella runsaasti urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia, mm. rantaraitti, urheilupuisto, uimahalli, jäähalli ja kuntosaleja. Sarfvik Golf ja ravintola 750 m, Finnträskin uimaranta 900 m, Sarfvikin venesatama 2 km, Kivenlahden venesatama ja uimaranta 3 km. Masalassa K-Market, S-Market sekä kivijalkakauppoja. Joo! Areenan monipuolinen liikuntatarjonta.