kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

1.krs valoisa kolmio mahtavalla parvekkeella!


Ainutlaatuisen valoisa ja kodikas 1.krs päätyasunto, jossa keittiön ja olohuoneen muodostama avara oleskelutila. Huonekorkeus mukavat 2,8m. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta ja tilava kylpyhuoneosasto. Käy omassa saunassa, ja vilvoittele omalla mahtavalla parvekkeella, joka aukeaa upeasti ilta-aurinkoon lännen puolelle sekä luoteeseen. Parvekkeilla on lasitukset.

Asuntoon on tehty runsaasti lisätöitä, ja ne kuuluvat kauppahintaan. Asuntoon on asennettu mm. integroidut kodinkoneet, integroitu Harvian kiuas, tehostelaatat pesuhuoneeseen, sadesuihku, saunan kuituvalot, liukuovikomerot eteiseen ja makuuhuoneisiin yms.

As Oy Vantaan Aaria sijaitsee aivan paalupaikalla Kivistön uudella alueella. Osakkeenomistajilla on mahdollisuus hankkia autohallipaikka (kylmä) Spinelliparkista vain noin 200 metrin päässä. Autopaikat myydään omilla osakkeilla.

Kivistö on virkeä ja värikäs asuinalue Vantaalla, kehäradan ja valtatie E12 varrella. Kivistöstä kuljetkin näppärästi omalla autolla sekä linja-autolla tai lähijunalla niin Helsingin keskustaan, lentokentälle
kuin mihin tahansa pääkaupunkiseudulla – ja jopa
muualle Suomeen.

Kivistöstä on rakentumassa täyden palvelun kaupunkikeskus,
jossa urbaani cityelämä kaikkine palveluineen yhdistyy vehreään ympäristöön ja rauhalliseen asumiseen. Kaikki palvelut, kuten kaupat, ravintolat, päiväkodit, neuvola, kirjasto ja peruskoulu, sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä. Parhaillaan rakentuva
palvelu- ja kauppakeskuskokonaisuus tulee myös tarjoamaan entistä monipuolisemmat julkiset ja kaupalliset palvelut juna-aseman
kupeeseen.

Pyydä lisätiedot tästä upeasta kolmiosta!

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Petri Vilkko
Myyntijohtaja
puhelin 0400 429 733

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Keimolantie 12 , 01700 Vantaa
Kaupunginosa
Kivistö
Kohdetunnus
12954
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
54,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
3h+kt+sauna
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 11/2022
Kerros
1 / 7
Hissi
1
Näkymä
Länteen ja luoteeseen

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Kylmälaitteet Electrolux LNT3LF18S integroitu Uuni Electrolux EKB101W Liesi Electrolux HOI622S Astianpesukone Electrolux EEA17200L integroitu Mikroaaltouuni Electrolux KMFE172TEW integroitu
Saunan lisätiedot
Harvian integroitu sähkökiuas ohajuspaneelilla
Kylpyhuoneet
Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu, sadesuihku, suihkuseinä, lattialämmitys
Varastointi- ja säilytystilat
Irtaimistovarasto, kaappitilaa
Parvekkeen lisätiedot
2 x parveke, yhteensä 27,5m2. Parvekelasitukset
Lattiat
Tammilautaparketti Cotton White
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Vantaan Aaria
Asuntojen lukumäärä
46
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
1
Energialuokka
B2018
Yhteiskäytössä olevat tilat
Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Hymnin tiloissa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla. Asunto Oy Vantaan Hymnin kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa.
Lisätietoja taloyhtiöstä
Yhtiö liitetään Kivistöön rakennettavaan alueelliseen jätteiden putkikeräysjärjestelmään, jonka toteuttaa ja jota ylläpitää Vantaan kaupungin perustama Kivistön Putkijäte Oy. Järjestelmän rakentamiskustannukset ja asumisaikaiset käyttökustannukset tullaan jakamaan tonttien ja yhtiöiden kesken rakennusoikeuksien suhteessa. Jätteiden keräyspiste sijaitsee naapuritontilla 6. Vuokratontin kustannukset jaetaan 50/50 suhteessa Asunto Oy Hymnin kanssa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on oso itettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myydään erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Yhtiössä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tuloja poistoilmanvaihto. Keittiön liesituuletin on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
225 000,00 €
Myyntihinta
85 021,33 €
Velkaosuus
139 978,67 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekohetkellä (siirtosopimuksen allekirjoitushetkellä) maksetaan 37.028,64 € ja loput kauppahinnasta 47.992,69 € valmistumisen yhteydessä omistusoikeuden luovutusta vastaan. Yhtiölainan korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 25.2.2021 yht. 0,95 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,93 €/osake/kk + koron osuus.(568€/kk + korko) Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.4.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
340,20 €/kk
Rahoitusvastike
116,09 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Useita päiväkoteja ja koulu lähellä, mm. Pilke Tiedepäiväkoti 200 m, Päiväkoti Touhula 300 m, Aurinkokiven yhtenäiskoulu 300 m.
Liikenneyhteydet
Vain 100 metrin päässä sijaitsevalta Kivistön juna-asemalta matkaat Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa, lentokentälle 20 minuutissa ja esimerkiksi kauppakeskus Myyrmanniin reilussa vartissa. Aivan talon edessä bussipysäkki, jolla pääsee Vantaan sisäisesti ja aina Helsinkiin asti.
Palvelut
Lähikauppa kotisi alakerrassa, kahviloita ja ravintoloita alle 100 m päässä, R-kioski 200 m, K-market Kivistö 250 m. Paasipuiston leikkipaikka 550 m, Lipunkantajan urheilukenttä 650 m, kuntosali 1 km, Keimola Golf 3,5 km. Vain parin sadan metrin päähän, Kivistön uuteen palvelukeskittymään rakentuu mm. päivittäistavarakauppa, ravintoloita, terveysasema, kirjasto sekä nuoriso- ja kulttuuritiloja.
Alueen lisätiedot
Asunto Oy Vantaan Aaria sijaitsee Vantaan Kivistössä – keskellä eloisaa palvelukeskittymää ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, mutta kuitenkin lähellä luontoa. Naapuruston kattavia julkisia ja kaupallisia palveluita täydentää Helsingin keskustan yltäkylläinen tarjonta vain alle puolen tunnin junamatkan päässä.