kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Erinomainen tehokolmio ihanassa Sipoossa!


Loisteen kodit rakennetaan hurmaavaan Sipoon Söderkullaan, vain puolen tunnin matkan päähän Helsingistä. Ympärilläsi ovat kaikki palvelut ja vehreitä metsiä, kuvankauniita järviä ja Suomenlahden lumoavaa saaristoa.

Asunto Oy Sipoon Söderkullan kodeissa on paljon avaruutta ja valoa korkealle kohoavien kattojen sekä suurten ikkunoiden ansiosta. Pattereita ei tarvita, sillä asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten voit sisustaa kotisi ilman rajoitteita. Asumisen ihanuutta lisää tilava parveke, joka on kotisi luonteva jatke ulkoilmassa. Parvekkeeseen on mahdollista tilata lasitus. Tunnet ympäröivän luonnon kodissasi ja nautit valoisista kesäpäivistä ja tunnelmallisista syysilloista.

Tämä mahtavalla pohjalla oleva tehokolmio sijaitsee taloyhtiön 3. kerroksessa ja on kulmahuoneisto. Tähän asuntoon on vielä mahdollista valita varusteet rakentajan tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Taloyhtiö valmistuu arviolta 5/2023. Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä välittäjältä.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Gneissikaari 16 , 01150 Sipoo
Kaupunginosa
Söderkulla
Kohdetunnus
12947
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
45,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
3h+kt+s
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, 5/2023
Kerros
3 / 5
Hissi
1
Näkymä
Parveke itään

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Asunnossa on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin.
Saunan lisätiedot
Sähkökiuas
Kylpyhuoneet
Pesuhuoneiden seinät ja lattiat laatoitetaan, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys
Varastointi- ja säilytystilat
Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat talon ullakkokerroksessa. Lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä talovarasto sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Huoneistoparvekkeisiin on mahdollista tilata lisätyönä parvekelasitus. Parvekelasitus ei ole täysin vesi- ja lumitiivis.
Lattiat
Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on tammilautaparketti. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Sipoon Loiste
Asuntojen lukumäärä
47
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
1
Energialuokka
B (2018)
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiölle toteutetaan yhteensä 39 autopaikkaa. Autopaikoista 24 on asukaspaikkoja ja 15 vieraspaikkoja. Asukaspaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina. Tämän asunnon yhteydessä mahdollista hankkia autopaikka.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
198 786,16 €
Myyntihinta
73 635,85 €
Velkaosuus
125 150,31 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohintana 36 090,76 € ja loput 37 545,09 € kun taloyhtiö on valmis (5/2023)

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
220,50 €/kk
Rahoitusvastike
98,98 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 24.9.2021 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,71 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 31.5.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Sipoonlahden kouluun ja lähimpään päiväkotiin on kotoasi vain muutama sata metriä, ja alueella on lisäksi useita leikkipaikkoja.
Liikenneyhteydet
Porvoonväylää (Valtatie 7) kuljet autollasi Helsingin keskustaan alle 30 minuutissa. Pienen matkan päässä Loisteesta on bussipysäkki, josta pääset kymmenen minuutin välein Itäkeskukseen reilussa puolessa tunnissa. Muutaman sadan metrin päässä Miilin terminaalista bussit kulkevat säännöllisesti mm. Pasilaan ja Helsingin keskustaan.
Palvelut
Lyhyen kävelymatkan päästä kotoasi Söderkullan keskustasta löydät päivittäistavarakaupat, ravintoloita ja kahviloita sekä apteekin ja muita palveluita, kuten kirjaston, terveysaseman ja neuvolan. Söderkullan urheilukenttä, skeittipuisto ja frisbeegolfrata sekä Ingman Areena salibandyn pelaajille ovat kaikki noin 600 m päässä kotoasi. Viereisellä Taasjärvellä on uimaranta ja eikä kaukana ole Sipoonjoki harrastusmahdollisuuksineen ja Sipoonkorven kansallispuiston perinnemaisemat ja korvet sieni- ja marjamaastoineen. Lähiseudulla on myös Nevas Golfin yhteensä 27-reikäinen kenttä.
Alueen lisätiedot
Sipoo (ruots. Sibbo) on Suomen kunta, joka sijaitsee Helsingin seudulla, Uudenmaan maakunnassa. Sipoon naapurikuntia ovat lännessä Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula ja Järvenpää, idässä Porvoo ja Pornainen sekä pohjoisessa Mäntsälä. Kunnassa on 22 119 asukasta ja sen pinta-ala on 698,60 km², josta 339,69 km² on maata ja loput 3,02 km² sisävesialueita. Sipoo on osa Helsingin metropolialuetta. Kunta on kaksikielinen. Asukkaista 64 prosenttia ilmoittaa äidinkielekseen suomen ja 30 prosenttia ruotsin.