kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Putki- ja julkisivuremontoitu toimivapohjainen 60-luvun kaksio omalla tontilla.


Hyväpohjainen luhtitalokaksio isosti remontoidusta yhtiöstä. Tässä 60-luvun yhtiössä putki- ja julkisivuremontit ovat jo takana ja uutta yhtiön osakasta ilahduttaa se, että hyvin hoidetussa, mutta pienessä yhtiössä pelkästään noiden kahden urakan yli 1,8 miljoonan laskut ovat takana ja tämän asunnon osalta maksettu.

Julkusivuremontin yhteyessä uusittu, vesikatto, ikkunat, ulko-ovet, lämmöneristys kaikissa seinissä sekä välikatossa. Luhtikäytävät ja parvekkeet pinnoitettu sekä kaikki parvekkeet lasitettu. Kätevästi avautuvasta keittiöstä löytyy saareke ja ikkunat sekä pääsy länsiparvekkeelle. Rakennus sijoittuu suht ison tonttinsa reunaan ja parvekkeen puolelle avautuu virkistävä puistomainen piha. Sisällä neliöitä ja toimivuutta lisää kylpyhuoneen ovela sijainti kaapiston vieressä.

Keskeinen sijainti turvaa nopeat päivittäismatkat joko töihin tai opinnoille ja lähialueen virkistysmahdollisuudet eivät takuulla lopu kesken. Palkittu kauppakeskus Sello ja Leppävaaran kehittyvä ydin löytyvät pienen auto- tai kävelymatkan takaa historiallisten Vallikallion kallioiden ja vallihautojen toiselta puolen.

Vallikalliossa, joka on lintukodoksi kutsutun Lintuvaaran ja hintavan painiityn naapuri on todella oma rauha ja viihtyisä ympäristö. Tämän asunnon kiinnostavuutta sijoituskohteena nostaa Leppävaaraan 2024 valmistuvaksi povatun Raide-Jokerin valmistuminen alueelle, johon on jo satsattu paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Vapautuminen vuokralaisen löytäessä seuraavan asuntoon tai viim. 1.11.2022 . Mahdollisuus toimia hetken vuokraisäntänä tai jatkaa vuokrausta!

Tilaa asiakirjat ja varmista oma esittelysi kohdetta hoitavalta välittäjältä:

Jere Rättyä
050 324 7129

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Vallikatu 6 , 02650 Espoo
Kaupunginosa
Vallikallio
Kohdetunnus
12942
Talotyyppi
Luhtitalo
Pinta-ala
45,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
2h+kt+lp.
Yleiskunto
Tyydyttävä
Vapautuminen
Kohde myydään vuokrattuna, vuokrasopimus on irtisanottu päättymään
Kerros
1 / 2

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Erillisuuni, kaappitilaa, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, jääkaappi-pakastin, saareke.
Kylpyhuoneet
Remontoitu putkiremontin yhteydessä, suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, bidee apusuihku, allaskaappi.
Oleskelutilat
Sälekaihtimet
Lattiat
Laminaatti, kylpyhuoneessa laatta.
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Valokaapeli

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto-Oy Metsäkyyhkyntie 6
Asuntojen lukumäärä
18
Rakennusvuosi
1964
Rakennusmateriaali
Betoni/Siporex
Energialuokka
Ei
Asbesti
1 field_asbesti
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
2020 Taloyhtiön saunan kiuas uusittu 2017-2018 Julkisivu-, vesikatto-, luhtikäytävä- ja parvekekorjaus 2016 Vesikaton ja julkisivujen kunnostusten toteutussuunnittelu 2015 Vesikaton ja julkisivujen kunnostusten hankesuunnittelu 2014 Vesikaton kuntoarvio 2014 Julkisivujen kuntotutkimus 2012 Hormistojen sadekatokset 2011 Valokuitukaapelin liittymä 2010 LVIS peruskorjaus 2005 Ulkoseinien halkeamien korjausta 2004 Parvekeseinien maalaus ja ulkoseinien halkeamien korjausta 2003 Saunan termostaatti ja ohjausyksikön uusinta 2002 Alajakokeskuksen ohjausyksikön uusinta, käytävien kunnostusta 2001 Pyörävaraston lattian korjaus ja sisäpintojen kunnostusta 2000 Peltikaton paikkamaalausta 1996 Autotallien ovien maalaus 1995 Yläpäädyn sokkelin tiivistys ja salaojitus
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2023-2024 Salaojaremontin suunnittelu 2023-2024 Piha-alueiden uusinnan suunnittelu
Isännöinti
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Harri Tarmo
Lisätietoja taloyhtiöstä
Yhtiökokous 4.5.2022 päätti valtuuttaa hallituksen perimään tai olemaan perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta, taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on autotalleja.
Lämmitys
Kaukolämmitys
Ilmanvaihto
Painovoimainen

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
199 000,00 €
Myyntihinta
199 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
247,50 €/kk
Muut vastikkeet
Autopaikkamaksu: 15,00 euroa/autopaikka Autotallimaksu (ent. pyöräkellari): 27,50 euroa/autotalli, (aiemmin 25,00 euroa) Autotallimaksu: 55,00 euroa/autotalli, (aiemmin 50,00 euroa) Rahoitusvastike 1: 2,80 euroa/m² Rahoitusvastike 2: 7,60 euroa/m²
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella useita päiväkoteja, joista osa on englanninkielisiä. Leppävaaran kehittyvä liikennetarjonta tekee tästä asunnosta ihanteellisen mm. opiskelevalle.
Liikenneyhteydet
Lintuvaarantieltä talon läheltä kulkee suurin osa Pohjois-Leppävaaran bussilinjoista. Talon vierestä kulkee 203 ja yöbussi 231N. Kävelymatka Kehä 1 bussipysäkille ja nopea kulku Leppävaaran linja-auto- ja juna-asemalle. Autoilevaa ilahduttaa vaivaton pääsy Kehä 1 -tielle.
Palvelut
Leppävaarassa palkittu kauppakeskus Sello ja isosti paranneltu Leppävaaran urheilupuisto, -stadion ja -maauimala, josta löydät mm. täyspitkän 50 m ulkoaltaan ja perinteisen uimahallin täyden palvelun. Useita ravintoloita ja pienpalveluita kävelyetäisyydellä
Alueen lisätiedot
Alue kehittyy vahvasti tulevan Raidejokerin ja muiden kehityshankkeiden myötä. Leppävaaran eteläosassa rakennetaan paljon asuin-, sekä liiketilaa ja mm. useat alueen koulut ovat päässeet saneerattavaksi.