kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Syksyllä 2022 valmistuva parvellinen yksiö omalla terassilla!


Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra rakentuu Myyrmäen paraatipaikalle. Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat aivan vieressä. Juna-asema, kirjasto ja Myyrmäkitalon muut palvelut sijaitsevat vain sadan metrin päässä.

Asunto sijaitsee 1. kerroksessa, ja siinä on oma lasitusvarauksella oleva terassipiha. Asunnon huonekorkeus on yksiöksi erittäin poikkeuksellinen 3,80 metriä, ja asunnossa onkin 5 m2 parvi.

Ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttötila, jonka käyttötarkoituksen tulevat asukkaat saavat rakennusvaiheessa päättää valittavina olevista vaihtoehdoista. Talosta löytyy pyykkihuoltoa helpottamaan pesutupa ja kuivaushuone. Lisäksi löytyy kahden saunan saunaosasto, joista molemmat ovat yhteiskäyttötilan yhteydessä. Taloyhtiössä on huomioitu kattavasti myös ulkoiluvälineiden säilytystilat.

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra on Hartelan rakentama RS-kohde, joten kaupankäynti on erittäin turvallista.

Pyydä lisätiedot ja materiaalit kohdetta myyvältä välittäjältä:

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Iskospolku 4 , 01600 Vantaa
Kaupunginosa
Myyrmäki
Kohdetunnus
12895
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
23,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt+kph+parvi
Huoneiden lisätiedot
Huonekorkeus 3.80 metriä. Asunnossa 5m2 kokoinen parvi.
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 10/2022
Kerros
1 / 8
Hissi
1
Näkymä
Sisäpihalle omalle terassille

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Puustellin keittiö. Siemensin kodinkoneet; Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas, liesikupu, keraaminen keittotaso kahdella keittolevyllä ja kalusteuuni. Astianpesukone, jääkaappipakastin sekä varaus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneet
LED-valaisin, peilikaappi, allaskaappi, suihkuseinä, pyyhekoukut, wc-paperiteline, tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
Oleskelutilat
Pintamateriaalit: Asunnon seinät maalattu. Lattiassa lautaparketti ja jalkalistat mahdollisimman lähellä parketin sävyä. Kosteidentilojen seinät ja lattiat laatoitettu.
Varastointi- ja säilytystilat
Säilytystilat: Huoneistokohtainen irtaimistovarasto sijaitsee kellarikerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Oma terassi, mahdollisuus lasitukseen
Lattiat
Myyrin Terran lattiaparketit ovat Karelian mallistoa ja valittavanasi on tammipuuparketin eri sävyvaihtoehdoista mieleisesi.
TV-antenni
Kaapeli-TV
Tietoliikenne
Huoneistoihin asennetaan laajakaistaisen tiedonsiirron mahdollistava yleiskaapelointijärjestelmä. Yhtiöön tulee Elisan 10/10M kiinteistölaajakaistaliittymä. Datapisteiden määrä sähkösuunnitelmien mukaisessa laajuudessa.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra
Asuntojen lukumäärä
85
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Ulkoseinät ovat pääosin betonirakenteisia sandwich-elementtejä
Tontin omistus
2
Energialuokka
B2018
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiöön kuuluu asukkaiden yhteiskäyttöön tuleva yhteiskäyttötila sekä kaksi talosaunaa. Asuntokohtaiset irtainvarastot sijaitsevat kellarikerroksessa. Pesutupa sijaitsee A-portaassa ja kuivaushuoneet sekä A- että B- portaassa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöön kuuluu yhteensä 37 autopaikkaa. Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa yhteiskäyttöisessä autohallissa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Lämmitys
Lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys. Pesuhuoneessa ja saunan lattian etuosassa sekä WC:ssä on huoneistokohtaisella sähköllä toimiva lattian mukavuuslämmitys.
Ilmanvaihto
Keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Ilmanvaihdon tehostusmahdollisuus asunnon liesikuvusta.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
163 000,00 €
Myyntihinta
82 170,00 €
Velkaosuus
80 830,00 €
Lisätietoa hinnasta
Kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohintana 54.835,00 €, 30.4.2022 13.667,50 € ja loput 13.667,50 € kun taloyhtiö on valmis (10/2022). Velaton hinta ei sisällä valinnaisen vuokratontin osuutta. Vuokratontin arvioitu hinta on 672€/m2, eli noin 15.800€.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
91,65 €/kk
Rahoitusvastike
78,65 €/kk
Tontinvuokravastike
52,41 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Koulut: Kilterin koulu (ala- ja yläaste), Vaskivuoren lukio, Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolian ammattikorkeakoulu sekä useat päiväkodit kävelymatkan etäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Lähellä Myyrmäen juna-asema, josta pääsee kehärataa pitkin Helsingin keskustaan tai lentokentälle. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille
Palvelut
Hyvät palvelut lähellä mm. terveysasema, apteekki ja kirjasto sekä Kauppakeskus Myyrmanni monipuolisine palveluineen.
Alueen lisätiedot
Myyrmäessä on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien. Alueen vieressä kulkeva Mätäjoeksi nimetty joenuoma on houkutellut jo muinoin asukkaita alueelle. Alueelta on löydetty mm. pronssi- ja rautakausille sijoittuvia tulisijoja sekä hautoja. Myyrmäki-nimi on ollut käytössä jo 1600- luvulla, jolloin sillä viitattiin nykyisen Uomatien kohdalla olevaan mäkeen. Todennäköisimmin nimi on suora käännös ruotsinkielisestä nimestä Myrbacka, joka tarkoittaa rämeen reunalla sijaitsevaa mäkeä. Myyrmäen kadunnimet liittyvät joko kivikauteen tai veteen. Kaupunginosana Myyrmäki alkoi rakentua 1960-luvun lopulla. Martinlaakson radan rakentaminen 1970-luvulla vauhditti rakentamista ja alueelle rakentui monipuolisten palveluiden lähiö, joka oli erityisesti lapsiperheiden mieleen. Myyrmäen suuralueella asuu nyt n. 56 000 ihmistä ja Myyrmäessä n. 17 000. Lähde: Wikipedia