kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

5. krs yksiö kehittyvässä Kilon Nihtisillassa!


Asunto Oy Espoon Voudin asunnot ovat avaria ja ilmavia. Tavanomaista korkeammat katot ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat koteihin valoisuutta, joka antaa niille aivan omanlaisen tunnelman.

Espoon Vouti rakennetaan uudelle Kilon Nihtisillan alueelle itäiseen Espooseen, vain muutaman kilometrin päähän Helsingin rajalta. Nihtisillasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja runsaat palvelut lähellä. Voudissa elät sujuvaa arkea ja mukavaa vapaa-aikaa valoisassa kodissa.

Tässä asunnossa voi vielä valita materiaalit rakentajan laajasta valikoimasta. Taloyhtiö valmistuu 12/2022.

Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä välittäjältä.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Nihtisillankuja 2 , 02630 Espoo
Kaupunginosa
Kilo
Kohdetunnus
12846
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
23,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, 12/2022
Kerros
5 / 6
Hissi
1
Näkymä
Parveke lounaaseen

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Yksiöiden keittiöissä on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Saunan lisätiedot
Sauna on 7. kerroksessa
Varastointi- ja säilytystilat
Asunnoilla on lämmin varastotila yhtiön asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa ja naapuriyhtiöiden kanssa yhteiskäytössä olevassa erillisessä piharakennuksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Asuntojen parvekkeille tulee parvekelasitukset.
Lattiat
Tammilautaparketti
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n).

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Espoon Vouti
Asuntojen lukumäärä
50
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
1
Energialuokka
B (2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön pesula- ja kuivatustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Myös taloyhtiön siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiön ja naapuriyhtiön Espoon Välskärin kanssa yhteiskäytössä olevat talosaunat ja kerhotilat sijaitsevat Välskärin 7. kerroksessa. Tontin oleskelupiha ja pihalle sijoittuva ulkovälinevarasto on yhteiskäytössä Välskärin ja tontin 49-54-18-8 taloyhtiöiden kanssa. Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiö Välskärin ensimmäisessä kerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana, väestönsuoja toimii naapuriyhtiön omana irtaimistovarastona.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiölle tulee yhteensä 25 autopaikkaa, joista 7 tulee yhtiön viereiselle tontille 49-54-18-9 rakentuvaan pysäköintilaitokseen. Autopaikat myydään osakkeina.
Lämmitys
Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon
Ilmanvaihto
Talossa on keskitetty, lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
164 956,97 €
Myyntihinta
59 987,09 €
Velkaosuus
104 969,88 €
Lisätietoa hinnasta
Siirtohintana maksetaan kaupantekotilaisuudessa 28 496,13 € ja loput 31 490,96 € kun taloyhtiö on valmis. Arvio 12/2022.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
162,15 €/kk
Rahoitusvastike
87,78 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 1,000 % marginaalilla (tilanne 12.8.2021 yht. 1,000 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,00 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Viherlaakson lukio ovat vain muutaman sadan metrin päässä ja Kilon kouluun ja päiväkotiin on molempiin matkaa vain noin kilometri.
Liikenneyhteydet
Nihtisillasta on kaikkiin suuntiin loistavat kulkuyhteydet. Autolla ajat Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Lähin junaasema on reilun kilometrin päässä ja sieltä pääset lähijunalla pääkaupunkiin noin vartissa. Kun Raide-Jokeri valmistuu, alueelta on sujuva syöttöliikenne pikaraitiotielle. Bussipysäkki on aivan kotisi vieressä.
Palvelut
Sellon suuressa kauppakeskuksessa on alle 10 minuutin ajomatkan päässä hyvin monipuoliset palvelut: paljon liikkeitä ja ravintoloita sekä muita palveluita. Lähin ruokakauppa ja ravintolat sekä Kauniainen ja kauppakeskus Grani ovat alle 2 kilometrin päässä.