Crape yrityksenä

Crape Oy on vuonna 2005 perustettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto.

Olemme yksityisyritys vailla kytköksiä joihinkin tiettyihin pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin, joten voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen.

Crape Oy syntyi, kun kaksi jo kannuksensa hankkinutta kaverusta tuskastuivat alan perinteiseen tapaan hoitaa asioita palkkiolähtöisesti ja lyhytnäköisesti ilman persoonaa, ammattitaitoa ja aitoa vastuunkantoa. Edelleen uskomme, että jos haluaa enemmän kuin keskinkertaista, täytyy tehdä enemmän ja paremmin kuin keskinkertaisesti.

Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden aito auttaminen asumiseen liittyvissä asioissa – sekä kodin myymisessä että uuden löytämisessä. Lisäksi palvelemme asuntosijoittajia ja välitämme yksittäisten asuntojen lisäksi suuriakin sijoituskokonaisuuksia Crape Army -palvelumme kautta.

PS. Crape on erittäin pitkäikäinen ja sitkeä myrttikasvi, jota käytetään mm. julkisistutuksissa katujen, teiden ja ympäristön elävöittämiseksi ja kaunistamiseksi. 

Tätä mekin haluamme edustaa niin yrityksenä, henkilöinä kuin kohteillamme. Vanhan uskomuksen mukaan Crape tuo onnen kotiin – tätä uskomusta haluamme toiminnallamme vaalia!

*) Yrityksellämme on käytössä sähköinen järjestelmä palautteen keräämiseen ja kaikilta asiakkailtamme pyydetään palautetta toimintamme sujuvuudesta ja laadusta. Palautteenantojärjestelmä on anonyymi.