Tommi Raussi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, jolla ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä. Asiakkailtani saan useasti kiitosta ratkaisukeskeisen, joviaalin ja joustavan asiakaspalveluasenteen ansiosta. Hyvän ihmistuntemuksen ansiosta osaan korostaa oikeita asioita, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi.

Autan mielelläni sinua nykyisen asuntosi myynnissä sekä uuden ostamisessa. Voit myös kääntyä puoleeni haastavissakin asuntokaupan tilanteissa, oli kyseessä sitten osake- tai kiinteistökauppa.

Crapella luotamme henkilökohtaiseen palveluun, jolloin asuntosi myynti on aina sinulle jo tutun välittäjän hyppysissä. Etuoven ja Oikotien lisäksi markkinoimme asuntoja sosiaalisen median kanavissa, omilla kotisivuillamme sekä suoraan omille asiakkaillemme.

Tyytyväisyyden ja parhaan lopputuloksen takaamiseksi suunnittelen, jokaiselle asunnolle räätälöidyn myynti-/markkinointisuunnitelman. Asunnon hinta-arvio on maksuton.

Ota yhteyttä, kun tavoitteena on tehdä pykälän verran paremmat asuntokaupat.

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.