Satu-Sofia Isberg

Asuntomyyjä

S A T U – Vuosaarelainen v. 2006 lähtien ja myyntityötä jo 36 vuoden ajan.

Luottamus syntyy tunteesta, kun asiakas valitsee minut oman kotinsa myyjäksi. Se tunne on molemmin puolinen, ja minua onkin sanottu aidoksi ja ihmislähtöiseksi myyjäksi. Osaan ohjata asiakasta, ja olla vuorovaikutuksessa hänen kanssaan huomioiden hänen tarpeensa. Tavoittelen aina asiakkaan parasta, ja olen tietoinen omasta toiminnastani sekä aina valmis oppimaan ja kehittymään.

Asunnon myynti on aina iso muutos, ja muutos on voima, joka vie eteenpäin ja mahdollistaa kehittymisen aina parempaan tulevaisuuteen.

Olen suorittanut liiketalouden, markkinointiviestinnän, asiakaspalvelun, visuaalisen markkinoinnin, myynnin esimiehen erikoisammattitutkinnon, valmentavan johtamisen ja coachingin, kaupan ja hallinnonalan, sekä sisustamisen ja sisustussuunnittelukokonaisuuksien tutkinnot. Olen myynnin moniosaaja, joka hallitsee erilaiset nykypäivän haasteet myyntityössä.

Kutsu minut kotiisi ja aloitetaan kotisi myynti yhdessä ❤️

Myytäviin kohteisiimme voit tutustua tästä.

Maksuton arvio

Ota yhteyttä

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Jos tarvitset arvion esimerkiksi pankkia varten, veloitamme hinnaston mukaisen palkkion.

Henkilötiedot

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.