kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Kolmannen kerroksen parvekkeellinen kulmakaksio idyllisestä Sarvvikista!


Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurki sijaitsee merellisessä Sarvvikissa, Länsiväylän lähellä ja miltei meren sylissä, vain pienen matkan päässä Helsingistä. Hyvät kulkuyhteydet sekä kattavat lähialueen palvelut yhdistyvät poikkeuksellisen hienosti kauniisiin maisemiin ja meren läheisyyteen. As Oy Neitokurki valmistuu vuoden 2023 lopulla.

Alueen palvelut ja kulkuyhteydet paranevat jatkuvasti, ja Kivenlahden metroasema avattiinkin juuri 2022 joulukuussa. Sarvvikiin on tulossa jossain vaiheessa oma lähikauppa, tällä hetkellä lähimmät palvelut löytyvät Kivenlahdesta, Sundsbergista ja Masalasta. Neitokurjesta on reilu viiden minuutin automatka Espoonlahden uuteen kauppakeskus Lippulaivaan. Kauppakeskus Iso Omenan yli 200 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa ovat vain 10 minuutin matkan päässä.

Aivan Neitokurjen naapurissa on Sarfikin Golfkenttä, joka on yksi Suomen arvostetuimmista kentistä. Sen laadukas ravintola palvelee alueen asiakkaita. Lähellä 300 m päässä on myös puhdasvetinen Finnträsk järvi, jossa onnistuu niin kalastaminen kuin myös suppailu. Sarvvikissa on oma venesatama, jossa löytyy kesäkahvila, padelkenttiä sekä vesiurheilukeskus.

Tässä hyvin varustellussa kulmakaksiossa on näkymät isolta parvekkeelta ilta-auringon suuntaan.

Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä välittäjältä.

Asunnon kuvat ovat mallikuvia esittelyasunnosta.

Asunto myydään siirtosopimuksella, ja kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohinta 27995,07€. Loput kauppahinnasta 34847,29€ maksetaan kun taloyhtiö on valmis.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Heinäkedontie 3 , 02390 Sarvvik
Kaupunginosa
Sarvvik
Kohdetunnus
13146
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
30,00 m2 Ei
Huone-erittely
2h+kt+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 12/2023
Kerros
3 / 6
Hissi
Kyllä
Näkymä
Ilta-auringon suuntaan
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone, kaapistot sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Saunan lisätiedot
Yhtiön käytössä on sauna-/kerhotila rakennuksen ylimmässä ullakkokerroksessa.
Kylpyhuoneet
Seinät ja lattiat laattaa, suihku ja suihkuseinä, kiintokalusteet, pk-liitin.
Varastointi- ja säilytystilat
Jokaisella asunnolla on lämmin irtaimistovarastotila. Varastotilat sijaitsevat talon ensimmäisessä ja ylimmässä ullakkokerroksessa. Yhteinen lastenvaunu-/ulkoiluvälinevarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Talon pihassa on myös polkupyöräkatos.
Parvekkeen lisätiedot
Lasitusvaraus, kulmaparveke
Lattiat
Tammilautaparketti
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n).
Tietoliikenne
Kiinteistökuitu

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurki
Asuntojen lukumäärä
27
Rakennusvuosi
2023
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
B(2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön käytössä on sauna-/kerhotila rakennuksen ylimmässä ullakkokerroksessa. Taloyhtiön siivouskomero, tekniset tilat sekä väestönsuoja sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa ja ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Kirkkonummen Hietakurjen kanssa. Väestönsuoja on kriisiaikana myös Asunto Oy Kirkkonummen Panoraaman ja Asunto Oy Kirkkonummen Horisontin käytössä. Muulloin kuin kriisiaikana väestönsuoja toimii irtaimistovarastoina.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on yhteensä 22 autopaikkaa, joista 19 on lämmitystolpallisia autopaikkoja ja kolme sähköauton latauspaikkoja. Autopaikat sijaitsevat yhtiön tontilla ja ne myydään osakkeina.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Talossa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
179 000,00 €
Myyntihinta
62 842,36 €
Velkaosuus
116 157,64 €
Lisätietoa hinnasta
Asunto myydään siirtosopimuksella, ja kaupantekotilaisuudessa maksetaan siirtohinta 27995,07€. Loput kauppahinnasta 34847,29€ maksetaan kun taloyhtiö on valmis.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
189,00 €/kk
Rahoitusvastike
122,70 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Vastikkeet ovat arvioita ja niitä saatetaan tarkistaa siinä vaiheessa kun taloyhtiö valmistuu. Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,90 % marginaalilla (tilanne 17.6.2022 yht. 2,024 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,56 €/osake/kk + koron osuus ( € + korko). Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon. Vuokratontin määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus, joka on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja kiinteistökaupan esisopimuksessa.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Lähimmät Masalassa ja Sundsbergissa.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 12 m, Länsiväylä 600 m, Kehä III 2,6 km, Masalan juna-asema 3,5 km, tuleva Kivenlahden metroasema 3 km Autolla Kivenlahteen 5 min, Matinkylän metroasemalle ja Isoon Omenaan 10 min, Kirkkonummen keskustaan 10 min, Helsingin keskustaan n. 20 min
Palvelut
Kauppakeskus Lippulaiva 6,6 km, kauppakeskus Liila 9,3 km, kauppa- ja viihdekeskus Iso Omena 10 km, Masalan palvelut n. 3 km. Lähialueella runsaasti urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia, mm. rantaraitti, urheilupuisto, uimahalli, jäähalli ja kuntosaleja. Sarfvik Golf ja ravintola 750 m, Finnträskin uimaranta 900 m, Sarfvikin venesatama 2 km, Kivenlahden venesatama ja uimaranta 3 km. Masalassa K-Market, S-Market sekä kivijalkakauppoja. Joo! Areenan monipuolinen liikuntatarjonta.