kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Isot remontit takana, puistomainen piha ja mainio yhtiö


Hyväpohjainen länsiparvekkeellinen luhtitalokaksio omatonttisesta remontoidusta yhtiöstä. Tässä 60-luvun yhtiössä putki- ja julkisivuremontit ovat jo takana ja esiteltävä asunto on juuri valmistunut pitkäaikaisen vuokralaisen jäljiltä hienosta Saarnin ja Tammen sävyillä tehostetusta remontista, jossa koko asunto sai uuden ilmeen. Tämä upea kokonaisuus ja suojeltu piha on vain nähtävä paikan päällä!

Vallikalliossa, joka on lintukodoksi kutsutun Lintuvaaran ja hintavan Painiityn naapuri on todella oma rauha ja viihtyisä ympäristö. Tämän asunnon kiinnostavuutta sijoituskohteena nostaa Leppävaaraan 2024 valmistuvaksi povatun Raide-Jokerin valmistuminen alueelle, johon on jo satsattu paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Keskeinen sijainti takaa nopeat päivittäismatkat joko töihin tai opinnoille ja lähialueen virkistysmahdollisuudet eivät takuulla lopu kesken. Palkittu kauppakeskus Sello ja Leppävaaran kehittyvä ydin löytyvät pienen auto- tai kävelymatkan takaa historiallisten Vallikallion kallioiden ja vallihautojen toiselta puolen

Taloyhtiössä on dokumentoitu ja suunniteltu toimintaa hyvin ja ennakoiden. Taloyhtiö erottuu pelkästään lähialueella ja Vallikadulla todella perusteellisesti toteutetun julkisivuremontin ja puistomaisen pihansa vuoksi. Julkusivuremontin yhteydessä uusittiin, vesikatto, ikkunat, ulko-ovet, lämmöneristys kaikissa seinissä sekä välikatossa. Luhtikäytävät ja parvekkeet pinnoitettu sekä kaikki parvekkeet lasitettu.

Tilaa asiakirjat ja varmista oma esittelysi kohdetta hoitavalta välittäjältä:

Jere Rättyä
050 324 7129

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Vallikatu 6 , 02650 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kohdetunnus
13134
Talotyyppi
Luhtitalo
Pinta-ala
45,00 m2 Ei
Huone-erittely
2h+kk+kph+p
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
2 / 2
Hissi
Ei

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Erillisuuni, kaappitilaa, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, jääkaappi-pakastin
Kylpyhuoneet
Remontoitu putkiremontin yhteydessä, suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, bidee apusuihku, allaskaappi. Tilaan mahtuva pesukone voidaan myydä asunnon mukana.
Lattiat
Tammiparketti, kivi eteisessä
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Valokaapeli. Telian taloyhtiöliittymä 10Mbit/s kuuluu hoitovastikkeeseen.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto-Oy Metsäkyyhkyntie 6
Asuntojen lukumäärä
18
Rakennusvuosi
1964
Rakennusmateriaali
Betoni/Siporex
Tontin omistus
Oma
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
2021 Hybridi-/sähköautojen latausinfran kartoitus 2020 Taloyhtiöön hankittu uusi kiuas 2020 Vesikaton maalaus 2017-2018 Julkisivu-, vesikatto-, luhtikäytävä- ja parvekekorjaus 2016 Vesikaton ja julkisivujen kunnostusten toteutussuunnittelu 2015 Vesikaton ja julkisivujen kunnostusten hankesuunnittelu 2014 Vesikaton kuntoarvio 2014 Julkisivujen kuntotutkimus 2012 Hormistojen sadekatokset 2011 Valokuitukaapelin liittymä 2010 LVIS peruskorjaus 2005 Ulkoseinien halkeamien korjausta 2004 Parvekeseinien maalaus ja ulkoseinien halkeamien korjausta 2003 Saunan termostaatti ja ohjausyksikön uusinta 2002 Alajakokeskuksen ohjausyksikön uusinta, käytävien kunnostusta 2001 Pyörävaraston lattian korjaus ja sisäpintojen kunnostusta 2000 Peltikaton paikkamaalausta 1996 Autotallien ovien maalaus 1995 Yläpäädyn sokkelin tiivistys ja salaojitus
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2023-2024 Piha-alueiden uusinnan ja salaojaremontin suunnittelu
Isännöinti
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Harri Tarmo
Lisätietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiöllä ei ole energiatodistusta. Varsinainen yhtiökokous 4.5.2022 päätti valtuuttaa hallituksen perimään tai olemaan perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on vuokrattavana autotalleja ja -paikkoja.
Lämmitys
Kaukolämmitys
Ilmanvaihto
Painovoimainen

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
199 000,00 €
Myyntihinta
199 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
247,50 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella useita päiväkoteja, joista osa on englanninkielisiä. Leppävaaran kehittyvä liikennetarjonta tekee tästä asunnosta ihanteellisen mm. opiskelevalle. (Great international daycare and education nearby)
Liikenneyhteydet
Viereiseltä lähipysäkiltä kulkee 203 ja yöbussi 231N. Kävelymatka Kehä 1 bussipysäkille ja nopea kulku Leppävaaran linja-auto- ja juna-asemalle. Autoilevaa ilahduttaa vaivaton pääsy Kehä 1 -tielle. Lintuvaarantieltä muutamien minuuttien kävelymatkan päästä kulkee suurin osa Pohjois-Leppävaaran ja Lintuvaaran bussilinjoista.
Palvelut
Leppävaarasta löytyy palkittu kauppakeskus Sello ja hienolla remontilla paranneltu Leppävaaran urheilupuisto, -stadion ja -maauimala, josta löydät mm. täyspitkän 50 m ulkoaltaan ja perinteisen uimahallin täyden palvelun. Useita ravintoloita ja pienpalveluita kävelyetäisyydellä.
Alueen lisätiedot
Alue kehittyy vahvasti tulevan Raidejokerin (arvio nyt syksy 2023) ja muiden kehityshankkeiden, kuten business parkien, kaupungin satsauksien ja koulujen saneerauksien myötä.