kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

3. kerroksen kaksio tilavalla lasitetulla parvekkeella.


Espoon Kilossa, tarkemmin sanoen Nihtisillassa, loistavien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden keskelle 12/2022 valmistunut Asunto Oy Espoon Vouti. Asunto on tehty taloyhtiön esittelyasunnoksi, joten materiaalit yms. on valittu laadukkaasti.

Kilon Nihtisillasta on erinomaiset yhteydet Turunväylälle ja Kehä II:lle. Omalla autolla Helsingin keskustaan ei ole pitkä matka ja Espoon puolella suuri kauppakeskus Sello kaikkine palveluineen on hyvin lähellä. Molemmilta läheisiltä juna-asemilta pääsee pääkaupunkiin vartissa ja lähellä ovat palvelut päiväkodeista ja kouluista ruokakauppoihin ja ravintoloihin. Kauniainen ja kauppakeskus Grani ovat alle kahden kilometrin päässä. Kun Raide-Jokeri valmistuu, alueelta on sujuva syöttöliikenne pikaraitiotielle. Bussipysäkki on aivan kotisi vieressä.

Naapurustossa on puistoja ja uimahalli, padel-halli sekä kuntosaleja. Keran monipuoliset urheiluhallit ovat kävelyetäisyydellä kotoasi. Lähistöllä on mm. Unga Teatern ja Kauniaisten keskustassa löydät vielä lisää kulttuuri- ja liikuntapalveluita. Pienen matkan päässä on Espoon keskuspuisto metsineen, niittyineen ja kallioineen.

Asunto on heti vapaa, joten näytöt onnistuvat joustavasti. Pyydä lisätiedot kohdetta hoitavalta välittäjältä.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Nihtisillankuja 2 , 02630 Espoo
Kaupunginosa
Nihtisilta
Kohdetunnus
13113
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
33,00 m2 Ei
Huone-erittely
2h+kt+parveke
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
1.5.2023
Kerros
3 / 6
Hissi
Kyllä
Näkymä
Parveke lounaaseen
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin.
Saunan lisätiedot
Yhtiön ja naapuriyhtiön Espoon Välskärin kanssa yhteiskäytössä olevat talosaunat ja kerhotilat sijaitsevat Välskärin 7. kerroksessa.
Kylpyhuoneet
Laattalattia, laattaseinä, kääntyvä suihkuseinä, suihku, peilikaappi, allaskaappi
Varastointi- ja säilytystilat
Asunnoilla on lämmin varastotila yhtiön asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa ja naapuriyhtiöiden kanssa yhteiskäytössä olevassa erillisessä piharakennuksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Asuntojen parvekkeille tulee parvekelasitukset.
Lattiat
Tammilautaparketti Cotton White
TV-antenni
Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n).

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Espoon Vouti
Asuntojen lukumäärä
50
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
B (2018)
Yhteiskäytössä olevat tilat
Yhtiön pesula- ja kuivatustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Myös taloyhtiön siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiön ja naapuriyhtiön Espoon Välskärin kanssa yhteiskäytössä olevat talosaunat ja kerhotilat sijaitsevat Välskärin 7. kerroksessa. Tontin oleskelupiha ja pihalle sijoittuva ulkovälinevarasto on yhteiskäytössä Välskärin ja tontin 49-54-18-8 taloyhtiöiden kanssa. Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiö Välskärin ensimmäisessä kerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana, väestönsuoja toimii naapuriyhtiön omana irtaimistovarastona.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiöllä on yhteensä 25 autopaikkaa, joista 7 tulee yhtiön viereiselle tontille 49-54-18-9 rakentuvaan pysäköintilaitokseen. Autopaikat myydään osakkeina.
Lämmitys
Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon
Ilmanvaihto
Talossa on keskitetty, lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty asunnon poistoilmanvaihtoon.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
187 900,00 €
Myyntihinta
66 072,01 €
Velkaosuus
121 827,99 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
250,47 €/kk
Rahoitusvastike
365,77 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,800 % marginaalilla (tilanne 12.8.2021 yht. 0,8 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + 3 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 1,00 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Viherlaakson lukio on vain muutaman sadan metrin päässä ja Kilon kouluun ja päiväkotiin on molempiin matkaa vain noin kilometri.
Liikenneyhteydet
Nihtisillasta on kaikkiin suuntiin loistavat kulkuyhteydet. Autolla ajat Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Lähin juna-asema on reilun kilometrin päässä ja sieltä pääset lähijunalla pääkaupunkiin noin vartissa. Kun Raide-Jokeri valmistuu, alueelta on sujuva syöttöliikenne pikaraitiotielle. Bussipysäkki on aivan kotisi vieressä.
Palvelut
Sellon suuressa kauppakeskuksessa on alle 10 minuutin ajomatkan päässä hyvin monipuoliset palvelut: paljon liikkeitä ja ravintoloita sekä muita palveluita. Lähin ruokakauppa ja ravintolat sekä Kauniainen ja kauppakeskus Grani ovat alle 2 kilometrin päässä.