kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Luonnonrauhaa ja yksityisyyttä arvostavalle tilava perhekoti


Kodikas, arkkitehdin suunnittelema omakotitalo hyvällä sijainnilla. Tämä koti on ainutlaatuinen upeiden yksityiskohtien ja muotojen ansiosta. Taloa ympäröi suuri piha, joka on mahdollisuuksia täynnä. Pihalta löytyy jo ennestään kota, kylmävarasto, leikkimökki ja tunnelmallinen pihasauna. Tämä yksikerroksinen omakotitalo soveltuu isommallekin perheelle.

Talon sydän on ehdottomasti olohuone, jossa näkymät avautuvat rauhalliselle takapihalle, mutta samaan aikaan pystyy näkemään kauas horisonttiin koko seinän pituudelta olevien ikkunoiden ansiosta. Olohuoneen ja keittiön erottaa näyttävä tunnelmallinen valkoinen takka, joka on sisustuselementtinä upea, mutta myös käytännöllinen, sillä se hohkaa lämpöä koko asuntoon. Keittiö-olohuoneen viistokaton korkein kohta on yli neljä metriä, joka tuo suureen olohuoneeseen vielä lisää tilantuntua. Olohuoneesta on myös ovi terassille, joten esimerkiksi juhlien vietto onnistuu helposti.

Toimiva pohjaratkaisu, jossa neljä makuuhuonetta. Makuuhuoneista kolme on sijoitettu fiksusti vierekkäin, ja neljäs niin sanottu päämakuuhuone olohuoneen toisella puolella.

Tästä omakotitalosta löytyy myös tilava saunaosasto, joka tuo mieleen span, kolme suihkua ja poreamme sekä hetivalmis kiuas, jolloin löylyihin pääsee heti halutessaan. Tilavan poreammeen vierestä löytyy suuret ikkunat takapihalle, joten poreissa olessa pääsee myös nauttimaan auringonlaskusta.

Pohjois-Nikinmäki sijaintina on Vantaan arvostetuimpia. Tällä
rauhallisella omakotitaloalueella on lähettyvillä hyvät ulkoilumaastot, päiväkodit, koulut ja kaupat.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Lahnapolku 10 , 01490 Vantaa
Kaupunginosa
Pohjois-Nikinmäki
Kohdetunnus
13072
Pinta-ala
144,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Pinta-ala yhteensä
160,00 m2
Huone-erittely
5h+k+kph+2wc
Huoneiden lisätiedot
Neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, kaksi WC:tä, kodinhoitohuone, eteinen
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Puustellin keittiö ja kodinkoneet ovat rosteria. Kodinkoneet: astianpesukone, liesi, liesituuletin ja täyskorkea jääkaappi.
Saunan lisätiedot
Kiinteistössä on sisä- ja ulkosauna. Sisällä Harvian hetivalmis sähkökiuas ja ulkona puukiuas.
Kylpyhuoneet
Tilava kylpyhuone, jossa sauna ja poreallas ikkunanäköalalla.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneessa paljon lasku- ja säilytystilaa, ja rosterinen täyskorkea pakastin.
Oleskelutilat
Korkea olohuone, jossa viistokatto. Valoisassa olohuoneessa koko seinänmitalta ikkunoita ja näkymät takapihan suuntaan. Olohuoneesta myös uloskäynti suoraan terassille.
Makuuhuoneet
Neljä makuuhuonetta, joista kahdessa ikkunat kahteen eri ilmansuuntaan.
Varastointi- ja säilytystilat
Ulkona kylmä pihavarasto ja sisällä makuuhuoneissa, WC tiloissa ja kodinhoitohuoneessa kaappitilaa.
Lattiat
Olohuoneessa ja makuuhuoneissa parkettilattia ja muualla laattalattia.
Tulisijat
Varaava
TV-antenni
Harava-antenni

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön laatu
Tila
Maapohjan pinta-ala
1 265,00 m2
Maapohjan omistus
Oma
Lisätietoja maapohjasta
Tilan kokonaispinta-ala on 1381 m2, josta Vantaan kaupunki on lunastanut 116 m2 määräalan. Tila sijaitsee asemakaava alueella, ja tilasta tulee muodostaa tontti mikäli haluaa hyödyntää asemakaavan rakennusoikeutta.
Kaava
asemakaava
Rakennusoikeus
e=0,15 Rakennusoikeutta 29,75 m2 jäljellä.
Tie
perille
Kunnallistekniikka / vesijohto ja viemäri
on
Muut liittymät
Sähköliittymä
Kiinteistön lisätiedot
Kiinteistössä on neljä erillistä piharakennusta. Kota, leikkimökki, pihasauna ja ulkovarasto. Myyjä ei vastaa rakennusten kunnosta.
Lämmitys
Suorasähkölämmitys, lattialämmitys koko talossa. Juuri asennettu ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto
Koneellinen

Rakennukset

Rakennusten lukumäärä
1
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Rakennusmateriaali
Puu

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Myyntihinta
429 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Sähkö
Vuoden 2021 kokonaiskulutus on ollut 21.500 kwh sisältäen lämmityksen ja muun päivittäiskulutuksen. Juuri asennettu ilmalämpöpumppu alentanee sähkönkulutusta.
Vesimaksu
Kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Kiinteistövero
797,56 €

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Useita päiväkoteja ja kouluja lähettyvillä. Siimapuiston päiväkoti 1,3 km, Nikinmäen päiväkoti 2,3 km, Nikinmäen koulu 2,2 km, Ilvespuiston päiväkoti 2,7 km, Leppäkorven päiväkoti 3,6 km, , Jokivarren koulu 2,9 km, Leppäkorven koulu 3,7 km, Mikkolan koulu 3,1 km, Korson koulu yläaste 4,7 km, Ruusuvuoren koulu yläaste 5,1 km ja useita muita päiväkoteja ja kouluja 5 km säteellä.
Liikenneyhteydet
Lähettyvillä monta bussipysäkkiä, joista lähin bussipysäkki tien toisella puolella. Bussilla pääse yhdellä bussilla suoraan Helsinkiin, Keravalle tai Korsoon. Vain viidessätoista minuutissa kotiovelta Korson juna-asemalle, josta kymmenen minuutin välein junat Helsingin ja Keravan suuntiin.
Palvelut
Kaikki tarvittavat palvelut (hammaslääkäri, terveyskeskus, kampaamo, ravintolat) 5km säteellä ja esimerkiksi kampaamo vain 200 metrin päässä. K-Supermarket Nikinmäki vain kahden kilometrin päässä.