kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Rakennuspaikka vähän liikennöidyltä ja kysytyltä Raidekujalta


Myydään hallinnanjakosopimuksella jaettu määräosa erinomaiselta paikalta ideaalin matkan päästä kehätiestä. Raidekuja on Lintuvaaran omakotitaloaluetta rajaava vehreä tie, joka on hyvin rauhallinen vähäisen läpikulkuliikenteen puolesta. Tien varrella sijaitsee päiväkoti, asukaspuisto ja viheralueena toimiva entinen koirapuisto.

Rakennusoikeutta 139 k-m2 kahdessa tasossa ja erilliselle talousrakennukselle 18 k-m2

Tontilla sijaitsee tällä hetkellä purkukuntoinen rakennus, josta on kysytty useilta toimijoilta tarjouksia purku-urakasta.

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Raidekuja 1 , 02650 Espoo
Kaupunginosa
Lintuvaara
Kohdetunnus
13056
Pinta-ala
694,00 m2 Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Varusteet ja materiaalit

Kiinteistön tiedot

Kiinteistön laatu
Määräosa
Maapohjan pinta-ala
694,00 m2
Maapohjan omistus
Oma
Lisätietoja maapohjasta
Tontilla sijaitsee purkukuntoinen rintamamiestalo.
Kaava
AO-1 Erillispientalojen korttelialue
Rakennusoikeus
139 k-m2 ja talousrakennukselle 18 k-m2
Tie
Kyllä
Kunnallistekniikka / vesijohto ja viemäri
Kyllä

Rakennukset

Rakennusvalinnat
Rakennus on purkukuntoinen

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Myyntihinta
289 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Kiinteistövero
526,24 €

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella useita englannin- ja suomenkielisiä kehuttuja päiväkoteja. Lintuvaaran, -metsän, ja -laakson koulut palvelevat lintuvaarassa ja hyvänä kilpailijana Leppävaaran koulun urheiluluokka on osa URHEA-yläkouluverkostoa.
Liikenneyhteydet
Erinomaiset liikenneyhteydet omakotitaloalueen parhaimmilta paikoilta. Vaivaton pääsy Kehä 1:lle ja lähin bussipysäkki korttelin päässä, jolta liikennöi bussi suoraan Sellolle. Leppävaaran asemalta erinomaiset yhteydet moneen suuntaan.
Palvelut
Alle 20 min kävelymatka palkittuun kauppakeskus Selloon, josta löydät tarpeelliset liikkeet, sekä arkeen ja juhlaan. Kävelymatkan päässä on useita ravintoloita ja pienpalveluja, kuten K-Market.
Alueen lisätiedot
Lintukotona tunnettu Lintuvaara on ollut jo vuosia Espoon kysytyimpien perheiden suosimien alueiden joukossa. Erinomainen sijainti, kehuttu yhteisö ja erinomaiset koulumahdollisuudet sekä julkinen liikenne jäävätkin monille haaveeksi vähäisen tarjonnan vuoksi.