kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Laadukas perheasunto arvostetussa Lehtisaaressa!


As Oy Lehtisaaren Torni on Newil&Baun rakentama, erittäin laadukas kerrostalo merellisessä Lehtisaaressa. Talossa on erityisesti panostettu laadukkaisiin materiaaleihin, sekä kestävään kehitykseen. Rakennuksesta löytyy mm. aulan SmartPost-laatikot, kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille, sekä etätyötilat. Tilava arkieteinen, jossa kurasuihku, pyörähuoltopiste, yhteiskäyttöinen hybridiauto, 3 kpl Pelagon yhteiskäyttöpyöriä yms. Autohallista (21 autopaikkaa) pääsee suoraan asuntoihin.

Lehtisaaren Tornin hiilijalanjälki on yli 50% matalampi verrattuna vastaavaan taloon, joka rakennetaan tavanomaisin ratkaisuin. Tähän päästään esimerkiksi siten, että Tornissa on maalämpö ja aurinkopaneelit. Nykyään uuden rakennuksen rungon tekninen käyttöikä on usein 50 vuotta. Lehtisaaren Tornin runko on suunniteltu kestämään sata vuotta.

Tähän perheasuntoon on valittu ennalta mietityistä sisustus/materiaalivalinnoista Sand- vaihtoehto, joka on lämpimän hiekan sävyinen. Sävyillä luodaan asuntoon rauhallinen tunnelma. Asuntoon on lisätöinä tilattu näyttävä kalanruotoparketti.

Lehtisaari on olennainen osa kehittyvää Länsi-Helsinkiä, ja As Oy Lehtisaaren Torni on yksi sen tulevista maamerkeistä.

Asunto myydään siirtosopimuksella. Pyydä lisätiedot kohdetta myyvältä ammattilaiselta.

Sisäkuvat havainnekuvia kohteesta. Ulkokuvat elokuulta 2022.

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Papinpöydänkuja 1 , 00340 Helsinki
Kaupunginosa
Lehtisaari
Kohdetunnus
13024
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
86,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
4h+kt+s
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 2/2023
Kerros
2 / 9
Hissi
Kyllä
Näkymä
Koiliseen ja kaakkoon päin
Sopii liikuntarajoitteiselle
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Laitteet: Liesikupu, integroitu keraaminen liesitaso, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu jääkaappi sekä pakastin, integroitu astianpesukone.
Kylpyhuoneet
Lattia ja seinät: keraaminen laatta, lattialämmitys, Unidrain-lattiakaivo Katto: puupaneeli, led-valaistus Kalusteet suunnitelmien mukaiset, tehtaalla valmiiksi pintakäsitellyt vakiokalusteet Varusteet: seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke suunnitelmien mukaan, pyyhekoukut ja wc-paperiteline.
Kodinhoitohuone
kodinhoitohuone / erillinen wc, lisäasennuksena peilikaappi
Varastointi- ja säilytystilat
Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot ja taloyhtiön tekniset tilat (lämmönjakohuone) sijaitsevat yhtiön kellarikerroksessa.
Parvekkeen lisätiedot
Kaakkoon päin
Lattiat
Kalanruotoparketti
TV-antenni
Taloyhtiö liitetään paikalliseen kaapelitelevisioverkkoon ja alueen nopeaan laajakaistaverkkoon ja tiedonsiirtoverkko toteutetaan yleiskaapelointijärjestelmää käyttäen.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
As Oy Lehtisaaren Torni, Helsinki
Asuntojen lukumäärä
30
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Vuokra
Energialuokka
A
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Taloyhtiö omistaa yhteensä 21 autohallipaikkaa naapuritontin taloyhtiön kanssa yhteisestä autohallista. Taloyhtiö vuokraa autopaikkoja osakkaille. Pysäköintihalli on kylmä ja kaikki autohallipaikat varustetaan lämmitystolpin.
Lämmitys
Taloyhtiössä on maalämpö. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen patterilämmitys. Asuntojen pesuhuoneessa huoneistokohtaisella sähköllä toimiva mukavuuslattialämmitys.
Ilmanvaihto
Asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla ilmanvaihtokoneilla, jotka varustetaan lämmöntalteenottolaitteilla.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
595 000,00 €
Myyntihinta
286 380,00 €
Velkaosuus
308 620,00 €
Lisätietoa hinnasta
Siirtohintana maksetaan kaupanteon yhteydessä 253.144,00 € ja loput 33.236,00 € kun taloyhtiö on valmis

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
557,93 €/kk
Rahoitusvastike
1 305,46 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 25€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Rahoitusvastike pitää sisällään lyhennyksen + koron

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Päiväkoti Taikasaari, Lehtisaaren päiväkoti, Lehtisaaren koulu, Munkkiniemen yhteiskoulu
Liikenneyhteydet
Bussilinjat 510, 552, 108N, metro (Keilaniemi, Aalto-Yliopisto), hyvät pyöräreitit, autolla nopeasti kehä I, mistä pääsee joka puolelle pk-seutua.
Palvelut
Sen lisäksi, että 50 hehtaarin kokoinen Lehtisaari tarjoaa poikkeuksellisen määrän merellistä luontoa; lenkkipolkuja, merenrantaa, metsää ja lastenpuistoja, löytyy saarelta myös toimivat lähipalvelut, kuten lähikauppa, kahvila, ravintola, päiväkoti, ala-aste, kuntosali ja urheilukenttä. Vierestä löytyvät lisäksi Kuusisaaren tunnelmalliset museot sekä niiden kahvilat. Alueen palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi Kalastajatorpan tenniskentät parin kilometrin päässä. Munkkiniemen palvelut ovat kolmen kilometrin päässä. Juuri lopulliseen loistoonsa auennut Tapiolan kauppakeskus Ainoa löytyy myöskin kolmen kilometrin päästä.