kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta


Remontoitu 2-tasoinen rivitalokoti viihtyisässä Masalassa!
Juuri remontoitu, viihtyisä 2-tasoinen rivitalokoti rauhallisella sijainnilla. Oma länsipiha.

Asunnossa on kätevä saareke, joka lisää avokeittiön toimivuutta. Avokeittiön yhteydessä on hyvin tilaa ruokapöydälle. Olohuoneesta on suora kulku omalle suojaisalle länteen aukeavalle aidatulle takapihalle, jossa valokatettu terassi. Asunnolla on myös oma tilava lämmin varasto. Yläkerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone.

Taloyhtiö sijaitsee Masalan lähipalvelujen äärellä, noin 1 km päässä juna-asemasta, josta esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa. Masalan alue kehittyy tulevaisuudessa voimakkaasti, ja kilometrin säteellä on uusi S-Market sekä täysin uudistettu K-Market. Paikkakunnan uusin ylpeydenaihe, yksi pääkaupunkiseudun parhaista liikuntakeskuksista, Joo! Areena aukesi juuri alkuvuodesta, ja sinne on matkaa hieman yli kilometri. Lisäksi alueelle rakennetaan paljon uudisasutusta, mikä huolehtii että palvelutarjonta kehittyy entisestään. Masala on yksi pääkaupunkiseudun kehittyvimmistä alueista. Asunnon mukana tulee 1 autopaikka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohdetta hoitavalta välittäjältä!

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Nissnikuntie 9 , 02430 Masala
Kaupunginosa
Masala
Kohdetunnus
12981
Talotyyppi
Rivitalo
Pinta-ala
81,00 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
3h+avok+s
Yleiskunto
Hyvä
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
2 / 2
Näkymä
Itä-länsi (takapiha)

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Jääkaappi-pakastin, kaapistot, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone
Saunan lisätiedot
Sähkökiuas
Kylpyhuoneet
Seinät kaakeloitu, lattiat laatoitettu, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku
Erillinen wc
Alakerrassa WC
Oleskelutilat
Seinät maalattu
Makuuhuoneet
Seinät maalattu
Varastointi- ja säilytystilat
Kaappitilaa, vaatehuone
Lattiat
Laminaatti
TV-antenni
Keskusantenni

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Nissnikuntie 9
Asuntojen lukumäärä
18
Rakennusvuosi
1984
Rakennusmateriaali
Betoni/puu
Energialuokka
D (2013)
Asbesti
1 field_asbesti
Yhteiskäytössä olevat tilat
Ulkoiluvälinevarasto
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
1999 rakennusten eteläsivujen maalaus. a-talon eteläseinän panelointi. 2003 uusittiin kaukolämpökeskus. 2004 uusittiin huoneistojen väliset aidat. 2005 huoltorakennuksen eteläsivun panelointi. digi-tv.2006 uusittiin postilaatikot, lasten keinut ja kiipeilytelineen verkko.2008 rakennusten maalausta. sokkelisalaojien tarkastus ja korjaus.2009 uusittiin lämmönvaihtimen pv-moottoriventtiili. rakennusten maalausta. d-talon eteläseinien panelien uusiminen.2010 ilmanvaihtokanavien nuohous. d-talon eteläseinien maalaus. a-talon eteläseinän yläkolmion panelien uusiminen. huoneistojen sisäpuolinen tarkastus ja tarvittavat korjaukset. 2011 uusittiin lämpimänkäyttöveden säätöventtiili. huoltorakennuksen länsipäädyn panelointi. 2012 uusittu puolet väliaidoista (11 kpl). ikkunapuitteiden maalaus ja tiivisteiden vaihto. uusittu leikkihiekkalaatikko ja vaihdettu hiekka ja turvahiekka. 2013 takapihan aitojen uusiminen. huoneisto 9 terassin oven uusiminen. 2014 rakennusten kattojen uusiminen, huippuimureiden uusiminen ja yläpohjien lisälämmöneristys. autolämmitystolppien päiden uusiminen (7 kpl).2015 huoltorakennuksen oven uusiminen. sadevesikaivon korjaus (b- ja c-talon edusta). sokkelielementtisaumojen uusimistyön suunnittelu. pyykinkuivauspaikan aidan uusiminen.2016 pihavalojen päiden uusiminen. c-talon itäpäädyn panelien uusiminen.2017 b-talon päätyjen panelointi 2018 a- talo pohjoinen ja c-talo länsi päätyjen paneleiden uusiminen.2019 rakennusten seinien a-etelä ja d-pohjoinen paneleiden uusiminen.2020 lasten liukumäki. 2021 ilmanvaihtokanavien puhdistus. sadevesi- ja salaojaviemäreiden muutostyön suunnittelu. rakennusten julkisivujen tarkastus. rakennusten yläpohjien tarkastus. kylpyhuoneiden kosteuskartoitus.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2022 sokkelien korjaussuunnitelma takapihakatosten tyyppipiirustuksien teettäminen ulkoseinien maalausta 2023 sadevesi- ja salaojaviemäreiden muutostyö rakennusten sokkeleiden kunnostus sisältäen joustavien saumojen uusimisen ulkovarastojen sadevesikourujen syöksytorvien hankinta ulkoseinien maalausta 2024 lämpökeskuksen uusiminen putkiston kuntokartoitus 2025 kylpyhuoneiden korjaussuunnitelma 2026 kylpyhuoneiden saneeraus ja niihin liittyvien putkistojen uusiminen
Isännöinti
PP-Tili ja Isännöinti Oy
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Huoneistolle kuuluu 1 autopaikka yhtiön parkkipaikalta
Lämmitys
Keskuslämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
215 000,00 €
Myyntihinta
215 000,00 €

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
352,92 €/kk
Korjaus- / perusparannusvastike
77,85 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 23,00€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Useampia päiväkoteja ja Masalan koulu sekä Nissnikun koulu lähellä.
Liikenneyhteydet
Alueella liikennöi useampia linja-autolinjoja, Masalan asemalle noin 1 km.
Palvelut
Hyvät lähipalvelut, mm. Masalan alueen kaupat (S-Market, K-Market), apteekki ja kirjasto sekä muutama ravintola. Joo!-Areenaan on matkaa noin 1km.
Alueen lisätiedot
Masala on kylä itäisellä Kirkkonummella, rantaradan varrella ja lähellä Espoon rajaa. Kylämäinen miljöö, hyvät palvelut ja liikenneyhteydet sekä luonnonläheisyys ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet saavat viihtymään. Masala sijaitsee vesistöjen äärellä. Uimarantoja löytyy mm. Luomanlahdelta Sundsbergin kylästä sekä Kivenlahdesta, Espoosta, jossa sijaitsee myös pienvenesatama. Kirkkonummen lukuisista järvistä Vitträskin ranta Luoman kylässä on lähimpänä.