kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Kodikas parvekkeellinen yksiö rauhallisesta syksyllä 2022 valmistuvasta taloyhtiöstä!


Monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien ja palveluiden lähelle Oulunkylään rakentuu kodikas 30 asunnon taloyhtiö, Helsingin Nestori. Sijainti on keskeinen, mutta kuitenkin rauhallinen, jossa monipuoliset palvelut ja liikuntamahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Asunnossa on hyvä ja toimiva pohja ja luoteeseen aukeava tilava lasitettu parveke. Taloyhtiössä on kaikki tarvittava, mm. 4 kerroksen talosaunaosasto ja hyvät säilytystilat.

Sijainti on erinomainen julkisilla liikkumiseen, mutta mikäli sinulla on oma auto, niin taloyhtiössä on omilla osakkeilla myynnissä yhteensä 14 autopaikka, joista 4 on tarkoitettu sähköautoille. Tutustu tähän erinomaiseen kohteeseen, tämä koti sopii sekä omaksi kodiksi, että myös sijoitukseen.

Asunnon myynti ja lisätiedot:

Tomi Kahila
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Siirtosopimuskaupat, uudistuotanto
puhelin 040 630 3350

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Paturintie 3 , 00640 Helsinki
Kaupunginosa
Oulunkylä
Kohdetunnus
12961
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
29,50 m2 (Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.)
Huone-erittely
1h+kt
Yleiskunto
Uusi
Vapautuminen
Kun taloyhtiö on valmis, arvio 7-9/2022
Kerros
2 / 4
Hissi
1
Näkymä
Luoteeseen

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Tasoon upotettava induktiokeittotaso, kalusteuuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone sekä kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni. 1h+kt asunnoissa on uuni-mikroaaltouuni-yhdistelmä.
Saunan lisätiedot
Talosaunaosasto 4. kerroksessa
Kylpyhuoneet
Suihku, suihkuseinä, kaakelit ja laatat, pesukoneliitäntä, lattialämmitys
Varastointi- ja säilytystilat
Jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu oma kellarikerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja 1. kerroksessa.
Lattiat
Parketti
TV-antenni
Kaapeli TV
Tietoliikenne
Jokaiseen asuntoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Nestor
Asuntojen lukumäärä
30
Rakennusvuosi
2022
Rakennusmateriaali
Teräsbetonielementti
Energialuokka
B 2018
Yhteiskäytössä olevat tilat
Väestönsuoja ja tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu oma kellarikerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja 1. kerroksessa. Pesula ja kuivaushuone sijaitsevat kellarikerroksessa, talosaunaosasto 4. kerroksessa. Jätehuone sijaitsee 1. kerroksessa.
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
Yhtiössä on yhteensä 14 autopaikkaa, joista 4 on sähköautopaikkoja.
Lämmitys
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Rakennuksessa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta.

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
249 500,00 €
Myyntihinta
87 500,00 €
Velkaosuus
162 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Siirtohintana maksetaan kaupanteon yhteydessä 24 882,50 € ja loput 62 617,50 € taloyhtiön valmistumisen yhteydessä 7-9/2022.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
123,90 €/kk
Rahoitusvastike
139,32 €/kk
Muut vastikkeet
Autotalli arvio 33,60€/kk, sähköautopaikka 25,20€/kk, katospaikka 21€/kk, pihapaikka 16,80€/kk,
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
Vesimaksuennakko 21€/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Lisätietoja kustannuksista
Lyhennysvapaan aikana (arviolta 1,5 ensimmäistä vuotta) 0,43 €/osake/kk. Rahoitusvastikkeen määrä nousee viimeistään, kun yhtiö alkaa kerätä rahaa lyhennyksiä varten (arviolta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennyserää). Lyhennysten alettua rahoitusvastikearvio on 2,25 €/osake/kk (729€/kk). Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, josta kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Yhtiölainan korko koostuu marginaalista ja viitekorosta. Rahoitusvastikearviot on laskettu käyttäen arvioitua korkoa 1,0 %. Hoito- ja rahoitusvastikkeet on arvioitu RS-taloussuunnitelman laatimishetkellä (05/2021).

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Mm. Päiväkoti Nestor n. 200 m, Päiväkoti Amalia n. 240 m, Päiväkoti Majava n. 850 m Mm. Oulunkylän yhteiskoulu n. 1,4 km Oulunkylän ala-aste n. 650 m Maunulan ala-asteen koulu n. 2 km Maunulan yhteiskoulu ja Helsingin matematiikkalukio n. 2,3 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 100 m, Oulunkylän juna-asema n. 500 m, Käpylän juna-asema n. 1,1 km. Omalla autolla kehä I kautta joka puolelle PK-seutua.
Palvelut
Ogelin ostoskeskus 300 m, K-Supermarket Mustapekka n. 850 m, Kirjasto ja terveysasema alle 500 m, Oulunkylän urheilupuisto ja jäähalli n .1 km