kuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteestakuva kohteesta

Ylimmän kerroksen kolmio omalla tontilla sijaitsevasta hissitalosta!


Tervetuloa hurmaavaan Kirstinsyrjään, jossa kaikki löytyy läheltä. Tämä kulmahuoneisto on varmasti mukana taistelussa alueen makeimmista maisemista.

Heti vapaa huoneisto löytyy fiksusti hoidetusta Asunto Oy Satokirstistä, jonka sijaintia ei voi liikaa korostaa ja hehkuttaa. Esimerkiksi perhe-elämää helpottaa lyhyet kävelymatkat arjen kiintopisteisiin ja toimivat yhtiön tilukset.

Huoneiston seinät on maalattu 2021. Yhtiössä on tehty vuosien varrella huomattavasti peruskorjauksia ja yhtiö on ajan hermolla suunnitteilla olevissa parannuksissa. Linjasaneerauksen hankesuunnittelua on putkiston kunnon puolesta lykätty 2020 n. viidellä vuodella, joten tässä mahdollisuus asettua taloksi pienellä pääomalla ennen kattavia remontteja.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika tähän upeaan kotiin!

Jere Rättyä
Myyntineuvottelija
050 324 7129

Kohteen perustiedot

Katuosoite
Kirstinsyrjä 6 , 02760 Espoo
Kaupunginosa
Suvela
Kohdetunnus
12824
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
75,00 m2 Ei
Huone-erittely
3H+K+L.P
Yleiskunto
Tyydyttävä
Vapautuminen
Heti vapaa
Kerros
8 / 8
Hissi
Kyllä

Varusteet ja materiaalit

Keittiö
Runsaasti tilaa, Kaapistot, Tiskipöytä, Astianpesukone, Induktioliesi, Erillisuuni, Liesituuletin, Tilaa vierekkäin.
Kylpyhuoneet
Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappia, laatoitus.
Oleskelutilat
Patterit, sälekaihtimet, edellisvuonna maalatut seinät.
Varastointi- ja säilytystilat
Huoneistokohtainen varasto, huoneistossa olevat kaapistot neuvoteltavissa.
Parvekkeen lisätiedot
Kaakkoon päin upeilla maisemilla.
Lattiat
Laminaatti.
TV-antenni
Satelliittiantenni

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiö
Asunto Oy Satokirsti
Asuntojen lukumäärä
84
Rakennusvuosi
1976
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
F2013
Asbesti
Ennen vuotta 1994 rakennettujen talojen remonttien yhteydessä on suoritettava asbestikartoitus.
Suoritetut korjaukset ja perusparannukset
1994 Vesikaton ja lämmonvaihtimien uusiminen, 1995 Lukituksen uusiminen, 1996 Elementtisaumausta ja patteriventtiilien vaihtoa, 1998 Etuikkunaremontti, 1999 Saunatilojen kunnostus, 2001 Autokannen kunnostus, 2004 Julkisivuremontti, 2011 Talosaunojen peruskorjaus, 2013 Paikoitustason korjaustyöt, 2014 Kylpyhuoneiden kuntoarvio + LVI-Suunnittelutyöt arvion pohjalta + Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, 2016 Lämmitysverkoston venttiilien ja linjasulkujen uusiminen ja säätötyöt + IV-Kanavien mittaus ja säätötyöt, 2017 Etupihan asfaltointi ja laatoituksen uusiminen, 2018 Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristysten uusimista, 2019 LVV-Kuntotutkimuksen päivitys ja märkätilojen kosteuskartoitus + Hissien kuntokartoitus ja hankesuunnitelma + Ikkuna- ja oviurakan hankesuunnittelun ja kilpailutuksen aloitus + Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristysten uusimista, 2020 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen + Jäteveden tarkastuskaivon T K 1 kansiston esiinotto ja kaivon puhdistaminen juurikasvustosta, puun kaato + Energiakartoitus ja tiiveysmittaukset + Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristysten uusimista.
Tiedossa olevat korjaukset ja perusparannukset
2021 Ilmamäärien säätö + Vesikatteen ja poistoilmakoneiden uusiminen + Elementtisaumausten uusiminen + Vakiopaineen säädin, käyttövesiverkoston linjakohtaisten virtaamien säätö ja sulkuventtiilien uusiminen + Parkkiruutujen maalaus + Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoksi ja kylpyhuoneiden vesieristysten uusimista + Varautuminen sähköautojen lataustarpeeseen, hidas lataus. 2021- 2026 Julkisivun kuntotutkimus + lukituksen uusiminen + Linjasaneerauksen hankesuunnittelu + Hissien uusiminen tai peruskunnostus.
Isännöinti
REIM Espoo OY
Ajoneuvon pysäköinti ja säilytys
84kpl autopaikkoja / 84 asuntoa yhtiössä.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto, huippuimuri

Esittely

Sovi oma esittely

Hintatiedot

Velaton myyntihinta
145 000,00 €
Myyntihinta
145 000,00 €
Lisätietoa hinnasta
Meneillä olevaan vesikaton, elementtisaumausten ja poistopuhaltimien remonttiin on 600 000 € Lainannostovaltuutus.

Kustannukset ja maksut

Hoitovastike
318,75 €/kk
Muut vastikkeet
Pysäköinti: Lämpöpaikka - 12 €/kk Lämpöpaikka katos - 18 € /kk Kylmä paikka - 6 €/kk Mopopaikka - 4 €/kk Saunamaksu - 10 €/kk
Sähkö
Ostaja vastaa sähköstä ja siihen liittyvästä energialaitoksen kanssa laatimastaan sopimuksesta
Vesimaksu
23€/hlö/kk
Varainsiirtovero
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2,0 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Alueen tiedot

Päiväkodit ja koulut
Alueella useita päiväkoteja ja kouluja. Lähin päiväkoti Villivarsa Kirstintien varrella Kirstinsyrjän alussa. (200m)
Liikenneyhteydet
200m lähibussipysäkeille, Yhtiö sijaitsee Espoon keskuksen ja Tuomarilan juna-asemien läheisyydessä joihin molempiin lyhyt kävelymatka.
Palvelut
Alepa reilu 200m Kirstintien toisella puolen, Espoon keskuksen ja Suvelan todella laajat palvelut ja Espoon Keskuksen aseman yhteydessä Ostoskeskus Entressen palvelut.