Tuottoisaa ja turvallista vuokravälitystä.

Ilman ammattilaista parhaan vuokralaisen löytäminen ja oikeanlaisen vuokrasopimuksen laatiminen on työlästä ja sattumankauppaa. Kun ostat Crapen vuokravälityspalvelun, saat käyttöösi parhaat välineet, ammattitaidon, laki- sekä verotusneuvonnan ja henkilökohtaisen välittäjän. Näin voit itse keskittyä tasaisen vuokratuoton keräämiseen.

Omistamansa asunnon vuokraaminen herättää luottamuspulaa vuokralaisissa. Crape on puolueeton, luotettava ja vakavarainen välitysliike, joka saa kohteeseen kuin kohteeseen luotettavan vuokralaisen. Tiedämme tuotto-odotukset, tunnemme lainsäädännön ja sopimustekniikan, joten huolehdimme puolestasi myös kaikki sopimusehdot vuokravakuuksista lemmikkieläimiin.

Yksittäisten kohteiden lisäksi hoidamme sijoittaja-asiakkaidemme suuremmat kokonaisuudet. Yksikään kohde ei ole meille liian pieni tai liian suuri.

Jokainen asunto on yksilö ja jokaisella on oma erityinen kohderyhmänsä. Tämän vuoksi asunnon vuokraamisen kannalta on tärkeää, että valitset asunnollesi oikean välittäjän. Välitysliikkeen tulee olla kohteen näköinen ja välittäjän tulee puhua kohteen ja ostajien kanssa niin sanotusti samaa kieltä. Olemme koonneet menestystarinoitamme omalle sivulleen, josta näet millaisia kohteita olemme vuokranneet, millaisia kohde-esittelyjä me laadimme ja millaisia kuvia me otamme.

Lue tästä menestystarinoitamme! >

Parhaat vuokralaiset ovat Crape Armyssa. Crape Armysta löytyy todennäköisesti pienellä vaivalla koko joukko kohteestasi kiinnostuneita vuokralaisia.

Tästä pääset Crape Armyyn! >