Crape tuntee kaupungin parhaat vuokrakohteet.

Vaikka valtaosa suomalaisista haaveilee omistusasunnosta, on vuokra-asunto usein järkevä vaihtoehto ennen ensiasunnon ostamista tai tilapäisratkaisuna esimerkiksi elämän- ja työtilanteen muuttuessa sekä uutta omistusasuntoa etsiessä.

Halutessaan vuokra-asunnosta on helppo päästä irti, etkä tarviste sen saamiseksi mittavaa pankkilainaa ja vakuuksia. Moni etenkin kaupunkilainen kokee, että vuokra-asunnon tarjoamaa tasoa ei ole mahdollista saavuttaa omistusasunnossa kovien hintojen vuoksi, vaan se edellyttäisi muuttoa keskustan ulkopuolelle.

Crape on kuin kotonaan kaupungissa, joten me tunnemme myös kaupungin parhaat vuokrakohteet!

Vuokramarkkinoilla sijainti on yleensä tärkein asia. Moni haluaa city-asunnon kaupungin sykkeestä hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheltä. Myös yliopistojen ja muiden oppilaitosten läheisyys lisäävät alueen suosiota. Me tunnemme jokaisen vuokrakohteemme lähiympäristön: mistä löytyy bussipysäkki, kauppa, kuntosali tai leffavuokraamo. Muistutamme sinua myös tusinasta muusta tärkeästä asiasta, jotka helposti unohtuvat asuntoa vuokratessa.

Yksityishenkilöltä vuokraaminen on aina riski. Kun vuokraat asunnon meidän kauttamme, voit olla varma, että tiedät mitä vuokraat ja saat selkokielisen sopimuksen, joka on lainpitävä ja  jossa oikeutesi on otettu huomioon. Kerromme sinulle rehellisesti kaiken kohteesta ja selitämme yksityiskohtaisesti kaikki vuokraospimukseen ja -suhteeseen liittyvät asiat.

Koska hyvien vuokra-asuntojen löytäminen on vaikeaa ja ne vuokrataan yleensä nopeasti, on Crape Army rahanarvoinen sinulle!

Tästä pääset Crape Armyyn! >