Olemme erikoistuneet sijoittajapalveluihin.

Sijoittajalle

Asuntosijoittaminen on laji, jossa menestyminen edellyttää laaja-alaista osaamista, tietoa, näkemystä ja erittäin kovia kontakteja. Harvalla on yksin näitä kaikkia, siksi Crape on asuntosijoittajan paras kumppani.

Asuntosijoittajan täytyy tuntea markkinat, näkymät, trendit ja tietää mitä kaiken taustalla tapahtuu. Täytyy olla muiden edellä. Sen lisäksi täytyy osata reagoida oikeaan aikaan oikealla tavalla - ostaa, myydä ja vuokrata. Me tunnemme, tiedämme ja osaamme. 

Crape on erikoistunut asuntosijoittajille tarjottaviin palveluihin. Meiltä saat yksittäiset vuokratuottokohteet, jalostettavat kohteet, kokonaiset taloyhtiöt ja erikoisprojektit.

Yksikään sijoittaja ei ole Crapelle liian pieni, eikä liian suuri. Meiltä saat aina kohteiden ja kokonaistilanteen analysoinnin, jonka pohjalta laadimme ehdotuksen toimenpidesuunnitelmaksi. Luottamuksellinen palvelumme sisältää henkilökohtaisen, kokonaisvaltaisen ja suunnitelmallisen asunto-omaisuuden hoitamisen päätöstesi pohjalta. Autamme kohteiden hankinnassa, myymisessä ja vuokraamisessa mittakaavasta riippumatta.

Crape Army on verraton työkalu sijoittajalle!

Crapen asiakkaana saat käyttöösi kaiken sen tiedon mitä meillä on ja lisäksi oikeat ihmiset rahoitusjärjestelyihin, sopimuksiin, kohteiden jalostamiseen, isännöintiin, huoltoon jne. Saat myös kutsun sijoittajailtoihimme, joissa tapaat kaikki sinulle tärkeät ihmiset.

Kun katsot Crapea numeroiden valossa, vakuutut, että tiedämme mistä puhumme.