Edessä elämäsi suurin päätös.

Osta | Edessä elämäsi suurin päätös

Asunnon ostaminen on sekä taloudellisesti että tunnetasolla yksi elämäsi suurimmista asioista. Ei ole aivan sama, keneltä ostat.

Olemme yksityinen, laillistettu kiinteistönvälitystoimisto vailla kytköksiä joihinkin tiettyihin pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin, joten voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen. Crape on vakavarainen, menestyvä ja erittäin turvallinen valinta ostajan kumppaniksi. Palveluksessamme on kymmenkunta koulutettua ja motivoitunutta kiinteistöalan ammattilaista, myös omistajat työskentelevät yrityksessä.

Teemme työn laadukkaasti ja pyrimme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, valtaosa ostajista myös myy kauttamme. Kun soitat Crapeen, soitat suoraan kohdetta hoitavalle välittäjälle, joka tuntee asunnon, taloyhtiön, kiinteistön ja ympäristön kuin omat taskunsa. Tiedämme mitä myymme, emmekä pompota sinua päivystäjältä toiselle. Myös kaupankäynti on turvallisempaa ja helpompaa, kun asioit aina kohdetta hoitavan välittäjän kanssa.

Kiinteistövälittäjämme tekevät työtä omalla persoonallaan, joten ymmärrämme myös asiakkaidemme yksilöllisyyttä ja omaa tyyliä. Emme tuputa, vaan pyrimme löytämään jokaisen ostajan tarpeisiin ja toiveisiin sopivan kohteen.

Crape Army on rahanarvoinen etu ostajalle, näet enemmän ja ennen kaikkea nopeammin! Kaupat saattavatkin syntyä heti kättelyssä, ilman hermoja raastavia julkisia esittelyitä ja sinulle sopimattomien kohteiden pläräämistä. Valjasta kaupungin paras tiedustelupalvelu Crape Army avuksesi!

Tästä pääset Crape Armyyn! >