Sovitaanko, että jokainen tekee sitä minkä parhaiten osaa.

Asunnon myyminen ei ole asunnon esittelyä tai verkkoilmoituksen laatimista. Se on prosessi, joka oikein tehtynä koostuu useista eri osa-alueista, palasista ja säikeistä, jotka ammattilainen suunnitelmallisesti yhdistää yhteisesti asetetun tavoitteen saavuttamiseksi.

Kun ostat Crapen välityspalvelun, ostat asiantuntijapalvelun, henkilökohtaisen välittäjän ja kaikki vuosien saatossa hankkimamme ammattitaidon, kokemuksen, näkemyksen, välineet ja kontaktit, jotka tarvitset parhaaseen ja turvalliseen kauppaan. Ostat myös luottamusta, jota et asunnonomistajana suoraan ostajalta saa.

Asunnon myyymiseen liittyy paljon lakiasioita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joita asunnon myyjän on lähes mahdoton tietää. Crapen ammattitaitoinen välittäjä on luotettava ja puolueeton opas asunnon myyjälle.

Crapen välittäjä tuntee termit, lakiasiat, rakennusmääräykset, kaavat, verotuksen, tämän päivän markkinatilanteen, tulevaisuuden näkymät, hinnat ja paljon muuta, jota et itse välttämättä tule edes ajatelleeksi, eikä tarvitsekaan. Käyttämällä Crapen välityspalvelua, voit unohtaa nämä ongelmat ja keskittyä omaan työhösi, harrastuksiisi tai perheeseesi. Tekemällä toimeksiantosopimuksen kanssamme, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Crapen välittäjä osaa kohteet ulkoa.

Ennen myynnin aloittamista tutustumme aina huolellisesti kohteeseen, yhtiöön, kiinteistöön, lähiympäristöön ja kaikkiin myyntiin mahdollisesti vaikuttaviin asioihin. Haastattelemme sinut, isännöitsijän ja tarvittavat viranomaiset, kuvaamme kohteen ja laadimme selkeän kohde-esitteen kaiken hankkimamme tiedon pohjalta. Koska teemme työn perusteellisesti, osaamme kohteemme ulkoa, tiedämme mitä myymme ja saamme aina ostajan luottamuksen.

Yksikään kohde tai asiakas ei ole Crapelle liian pieni, eikä liian suuri.

Olemme erikoistuneet sijoittajapalveluihin, joten meillä on ostajia ja osaaminen myös isompien kokonaisuuksien välittämiseen oli sitten kyseessä koko talon osakekanta, raakatila tai mikä tahansa erikoisprojekti. Takaamme 100 prosenttisen luottamuksen myös verkostossamme olevien eri alojen erityisosaajien ja rahoittajien suhteen.

Toivotamme onnea vasta asuntokauppojen jälkeen, siihen asti huolehdimme puolestasi kaikesta!