Kenelle sinä uskot kotisi avaimet?

Myy | Kenelle sinä uskot kotisi avaimet

Oman asunnon myyminen on sekä taloudellisesti että tunnetasolla yksi elämäsi suurimmista asioista. Ei ole aivan sama, kenelle tämän vastuun uskot.

Olemme ylpeitä siitä, että kauppojemme prosenttiosuus toimeksiannoista on 90 prosenttia. Se on kiistämätön todiste Crapen tehokkuudesta ja välittäjiemme ammattitaidosta. Meillä lupaukset lunastetaan myymällä, ei puhumalla.

Crape on vakavarainen, menestyvä ja erittäin turvallinen valinta asuntosi avainten haltijaksi. Koska olemme yksityinen, laillistettu kiinteistönvälitystoimisto vailla kytköksiä joihinkin tiettyihin pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin, voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen. Näillä tosiasioilla saamme myös ostajan luottamuksen ja parhaan hinnan asunnostasi. Palveluksessamme on reilut kymmenen koulutettua ja motivoitunutta kiinteistöalan ammattilaista, myös omistajat työskentelevät yrityksessä.

Kun valitset Crapen välittäjäksi, valitset samalla henkilökohtaisen palvelun. Yksi kokenut välittäjä hoitaa asuntokauppasi alusta loppuun. Kartoitamme aina kokonaistilanteesi ja teemme kanssasi seikkaperäisen myyntisuunnitelman. Meillä sinua ei pompoteta päivystäjältä toiselle ja opiskelemme kohteemme ulkoa, joten tiedämme mitä myymme. Myös kaupankäynti on turvallisempaa ja helpompaa, kun asioit koko prosessin ajan saman henkilön kanssa.

Kiinteistövälittäjämme tekevät työtään omalla persoonallaan, joten ymmärrämme myös asiakkaidemme yksilöllisyyttä ja omaa tyyliä. Me myymme asuntosi juuri niin kuin haluat: yksityisesti ja kaikessa hiljaisuudessa tai näyttävästi kaikkia markkinointikanavia hyödyntäen.

Jokainen asunto on yksilö ja jokaisella yksilöllä on oma erityinen ostajakuntansa. Tämän vuoksi asunnon myynnin kannalta on erittäin tärkeää, että valitset asunnollesi oikean välittäjän. Välitysliikkeen tulee olla kohteen näköinen ja välittäjän tulee puhua kohteen ja ostajien kanssa niin sanotusti samaa kieltä. Olemme koonneet menestystarinoitamme omalle sivulleen, josta näet millaisia kohteita olemme myyneet, millaisia kohde-esittelyjä me laadimme ja millaisia kuvia me otamme.

Katso tästä menestystarinoitamme >

Crape Army on rahanarvoinen etu myös asunnon myyjälle. Rekisterissämme odottaa sitä ainoaa oikeaa kotia yli 8000 potentiaalista ostajaa. Kaupat saattavatkin syntyä heti kättelyssä, ilman hermoja raastavia julkisia esittelyitä ja alakanttiin tehtyjen ostotarjousten läpikäyntiä. Valjasta kaupungin paras tiedustelupalvelu Crape Army avuksesi! 

Tästä pääset Crape Armyyn! >