Crapen juuret kumpuavat muutoksesta.

Crape on erittäin pitkäikäinen ja sitkeä myrttikasvi, jota käytetään julkisistutuksissa katujen, teiden ja ympäristön elävöittämiseksi ja kaunistamiseksi. Tätä mekin haluamme edustaa niin yrityksenä, henkilöinä kuin kohteillamme.

Crape Oy syntyi, kun kaksi jo kannuksensa hankkinutta kaverusta tuskastuivat alan perinteiseen tapaan hoitaa asioita palkkiolähtöisesti ja lyhytnäköisesti ilman persoonaa, ammattitaitoa ja aitoa vastuunkantoa. Myöskään koko alaa vaivaava laiskuus ei istu pirtaamme. Uskomme, että jos haluaa enemmän kuin keskinkertaista, täytyy tehdä enemmän ja paremmin kuin keskinkertaisesti.

Ihmettelimme, kuinka asiakkaat voisivat koskaan löytää heille sopivaa välitysliikettä, kun ainoa asia mikä erottaa ne toisistaan on väri. Nimikin on aina huoneisto sitä tai kiinteistö tätä. Välittäjän valinta taisikin sitten olla helpompaa, kun yhdeksän kymmenestä on samasta muotista repäistyjä myyntitykkejä, nykypäivän pölynimurikauppiaita.

Tähän oli pakko saada muutos. Päätimme aloittaa perusasioista ja katsoa, olivatko ihmiset jo menettäneet toivonsa rehelliseen kiinteistönvälittämiseen vai löytyisikö aidosti erilaiselle toimintatavalle omat ystävänsä.

Yhteiset musiikilliset intressit ja punaviini aktivoi nämä kaverukset, nykyiset omistajat, eräänä iltana sanoista tekoihin. Halusimme tinkimättömästi lunastaa lupauksemme ja erottua alan kyseenalaisesta massasta aina nimeämme myöten.

Crape on erilainen, napakka ja särmikäs!