Crape kiinteistönvälitys kokemuksia

Annetaan puheenvuoro Crapen asiakkaille:

 

Crape on luotettava kiinteistönvälitysfirma

 ”Tutustuin Crapeen netissä, kun halusin löytää tuottavan sijoituskohteen. He auttoivat minua tontin etsimisessä, arvokohteiden konsultoinnissa sekä sijoituskohteiden hankinnassa. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja saavutin toivomani tulokset. Arvostan etenkin Crapen asiantuntijoiden taitoa löytää laadukkaita ja selektiivisiä arvokohteita. Crapen tärkein ominaisuus on ehdottomasti luotettavuus. Voin suositella Crapea oman arvonsa tuntevalle asunnon etsijälle tai myyjälle. Hyvää kesää Crapen Tuomakselle ja Petrille!” 

Jarno, 33 v. yrittäjä, Helsinki

 

Crape myi asuntoni nopeasti ja yhteistyö oli sujuvaa

”Kun olin myymässä asuntoani, naapurini vinkkasi minulle Crapea. Vinkki osoittautuikin erinomaiseksi, sillä Crape myi asuntoni nopeasti ja yhteistyö sujui kaikin puolin hyvin. Crape erottuu muista välittäjistä juuri asiantuntijuudella. Voin suositella heitä lämpimästi kaikille, jotka haluavat asiantuntevan ja mukavan ihmisen myymään kotinsa. Kodinmyynti on kuitenkin niin tunnejuttu.” 

Satu, 43 v. lentoemäntä, Kartanonkoski 

 

Crape teki haaveistani totta

”Arvostan asumisessa tilaa ja rauhallista maisemaa. Ja tietenkin pitää olla piha, missä voi painia koiran kanssa. Crape sai selkeytettyä ajatukseni ostamisen suhteen; aikaisemmin minulla oli vain ”haavekuvia” mistä ja mihin hintaan asunnon voisi ostaa. Voikin sanoa, että Crape teki minulle tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Lopputulos oli hyvä asunto, joten olin tyytyväinen. Crapella on hyvä meininki ja asiakas otettiin hyvin huomioon. Ei tarjottu vaan ”kunhan nyt jotain”. Crape on ykkönen jos haluat tuloksia!” 

Mikki, 32 v. asiakkuuspäällikkö, Sipoo

 

Crape kiinteistönvälitys on suosituksien arvoinen

 "Kuulin Crapesta suoraan toimitusjohtaja Tuomas Tapolalta ja päätin uskoa hänelle asuntoni myymisen. Asunto menikin kaupaksi hyvin ja nopeasti. Myös hinnan suhteen saavutin toivotunlaisen tuloksen. Crape erottuu mielestäni edukseen ahkeruudella, he soittelevat enemmän potentiaalisille asiakkaille ja ovat aktiivisia myös ostajan suuntaan. Suosittelen Crapea erityisesti keskusta-alueella asuntoa myymässä tai ostamassa oleville. Ei muuta kuin hauskaa kesää kaikille crapelaisille!” 

Christel, 32 v. baarimestari / hiihtopummi, Helsinki

 

Crapea voin suositella kaikille

”Myin asuntoni Helsingistä Crapen välityksellä. Kuulin Crapesta ystäviltäni, jotka olivat olleet erittäin tyytyväisiä heidän toimintaansa. Crapen puolelta kaikki sujuikin mainiosti. Lopputulos oli erittäin kiitollinen, sain erinomaisen hinnan asunnostani ja hyvin nopeassa ajassa. Parastahan tässä on se, että joku tekee kaiken puolestasi ja voi keskittyä omaan elämäänsä ja työhön jonka itse taitaa. Jälkeenpäin ajatellen, miksi edes mietin myyväni asuntoa itse! Crape on yksityinen, jota on aina mukava suosia. Vihreitä ja oransseja koppeja näkee joka kadunkulmassa, isot ketjut eivät ole ikinä kiehtoneet. Palvelun taso erottu selkeästi pienissä ja isoissa yrityksissä. Crapea voin suositella kaikille. Minua palvellut Tuomas Tapola on erittäin rento ja miellyttävän oloinen hahmo, jolla on huumoria ja pelisilmää. Kiitos vaan miljoonasti!” 

Aleksi, 35 v. aluepäällikkö, Helsinki

 

Crapen myyjät ovat asiantuntijoita

"Tutustuin Crapeen asuntoesittelyssä, jonka jälkeen he möivät oman asuntoni hyvään hintaan. Yhteistyö sujui niin mallikkaasti, että he myyvät jo toista asuntoani. Toivottavasti nytkin päästään yhtä hyvään lopputulokseen. Crape erottuu edukseen alan niistä kiinteistövälittäjistä, jotka vaan myyvät. Crapella on erittäin asiantuntevat myyjät ja laadukkaat myyntikohteet. Olen toiminut Crapessa kolmen eri henkilön kanssa ja kaikki ovat ammattilaisia omalla alallaan. Suosittelenkin mielelläni Crapea ystävilleni, jotka ovat myymässä asuntoaan.”

Anita, 45 v. ins.AMK, Vantaa

 

Crape kiinteistönvälitys palvelee henkilökohtaisesti

”Kuulin Crapesta muutaman kaverin kautta ja niin kävi, että Crape myi asuntoni ja vielä hyvällä hinnalla. Yhteistyö oli saumatonta molemmin puolin. Kokemukseni kiinteistönvälittäjistä ovat olleet pääasiassa huonoja. Crape on kuitenkin erilainen: nopea, nuorekas ja heillä on hyvä meininki. Henkilökohtainen palvelu on avainsana, joten Crapea voi suositella kaikille, jotka haluavat hyvää palvelua. Asuntoni myi Crapen Petri Vilkko. Erikoinen kaveri myi erikoisen asuntoni vielä erikoisemmalle kaverille. No, olihan se aika hauskaa hirnua siellä kaupanteossa!” 

Tommi, 31 v. myyjä, Vantaa

 

Crapen kanssa asiointi oli rentoa

”Asun mieheni ja kahden lapseni kanssa unelma-asunnossani: rivitalossa Lauttasaaressa. Tutustuin Crapeen, kun olin ostamassa itselleni sijoitusyksiötä. Kaupat tehtiinkin sujuvasti ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Voin kokemukseni perustella suositella Crapea muillekin: kaupankäynti oli erittäin ystävällistä ja rentoa.” 

Katharina, 34 v. ktm, Lauttasaari