Asuntojen välittäminen on käsityötä.

Crape | Asuntojen välittäminen on käsityötä

Crape Oy on vuonna 2005 perustettu laillistettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto. Olemme yksityinen yritys vailla kytköksiä joihinkin tiettyihin pankkeihin, vakuutuslaitoksiin tai instituutioihin, joten voit luottaa välittäjiemme motiiveihin ja puolueettomuuteen. Palveluksessamme on kymmenkunta koulutettua ja motivoitunutta kiinteistöalan ammattilaista, myös omistajat työskentelevät yrityksessä. Yhdessä lunastamme päivittäisessä työssämme nämä lupaukset.

1.    Crape on aina ajankohtainen

Välittäjillämme on markkinoiden paras paikallinen kohdetuntemus. Tunnemme asumisen trendit, alan kehitysnäkymät, ajankuvan sekä osallistumme aktiivisesti kiinteistöalan keskusteluun. Tiedämme, koska on oikea aika ostaa, myydä tai vuokrata. Luomme ketterästi uusia toimintamalleja ja hyödynnämme uusinta tekniikkaa. Näin on syntynyt myös alan tehokkain palvelukonsepti Crape Army.

2.    Meiltä saat henkilökohtaista palvelua

Yksi kokenut välittäjä hoitaa asuntoasiasi alusta loppuun: meillä asiakkaita ei pompotella päivystäjältä tai osa-aikaiselta toiselle. Välittäjämme työskentelevät vakituisessa työsuhteessa ja rakastavat työtään. Uskomme aitoon välittämiseen, kuuntelemiseen, asiakkaiden kunnioittamiseen ja ymmärtämiseen. Henkilökohtainen välittäjäsi laatii aina myyjälle myyntisuunnitelman ja kertoo sinulle suoraselkäisesti eri tilaistoihin ja muihin faktoihin perustuvan hinta-arvion. Ostajalle kohteet esitellään privaatisti, selvitetään kaikki faktat ja kerrotaan ne ymmärrettävästi sekä tuodaan esille asiat, jotka sinun tulee ostajana huomioida.

3.    Teemme asiat persoonallisella tyylillä

Haluamme erottua eduksemme kiinteistövälittäjien harmaasta massasta ja tehdä asiat omalla tavallamme. Teemme työtä omalla persoonallamme; antaumuksella ja suurella sydämellä. Meillä myös asiakas voi olla oma itsensä. Uskomme, että asuntojen välittäminen on joustavaa ja tarkkaa käsityötä, ei kaavoihin kangistunutta byrokratiaa eikä liukuhihnaa. Välittäjämme ovat sataprosenttisen sitoutuneita ja täysillä mukana myös toimintamme kehittämisessä.

4.    Olemme sinulle todellinen vaihtoehto

Miksi tyytyisit tavalliseen, kun voit saada alan parasta palvelua? Olemme vakavarainen, menestyvä ja luotettava toimija, jonka asiakkaat suosittelevat meitä mielellään muillekin. Pieni ja ketterä toimija pärjää useasti asuntomarkkinoilla isoja paremmin, minkä lisäksi huomaat merkittävän eron asiakaspalvelun laadussa. Asiakkaamme hakevat ostettavia ja myytäviä kohteita Crape Army -palvelun kautta ja lähes sataprosenttisesti internetistä, joten välitysliikkeen isolla koolla tai valtakunnallisella toimistoverkostolla ei ole konkreettista merkitystä asuntokaupassa. Kannattaa siis tehdä toimeksianto meille – se saattaa olla rahanarvoinen päätös.